Jump to content

A8N-E...ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚ’ ΤΟ PC ΚΛΗΝΕΙ

Mainframe

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά πρόσφατα είπα να αλλάξω μητρική και από asrock να πάωσε Asus. Ετσι το περασμένο Σάββατο πήρα την Α8Ν-Ε την τοποθέτησα στο κατά τα αλλά δοκιμασμένο σύστημα...και από εκείνη την στιγμή όταν οι απαιτήσεις της εφαρμογής αυξάνονται (πχ Quake 4) το PC κλείνει λες και το έχεις βγάλει από το ρεύμα. Μην βιαστεί κάποιος να πει ότι είναι τροφοδοσία γιατί την έχω διπλομετρήσει με πολύμετρο....Ούτε μνήμες ούτε κάρτα γραφικών και φυσικά ούτε drivers. Τα έχω δοκιμάσει όλα. Το μόνο που δεν έχω κάνει είναι upgrade το BIOS. Επειδή το πρόβλημα το είδα...... μετά την αγορά και σε άλλα forum - http://www.hardforum.com/showthread.php?t=970367&page=6 - όπου δυστυχώς δεν βρήκα κάποια λύση, αναρωτιέμαι μήπως εσείς έχετε αντιληφθεί κάτι για το θέμα! Το σύστημα είναι αυτό της υπογραφής μου.(αν εξαιρέσεις την μητρική). Αν τελικά δεν βρεθεί κάποια λύση θα την επιστρέψωαπλά μια τελευταία προσπάθεια κάνω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.