kingsoft Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2006 Εχω ενα dvdr στο desktop pc μου 16πλης της LG (GSA 4163B).Exω και μια Kenwood dvdιερα με 10 dvd/mp3/cd στο αυτοκινητο.Παρα πολλα απο τα δισκακια που γραφω στο pc με μουσικα videoclips (δηλαδη video dvds) παιζουν κανονικα και χωρις προβλημα σε ολα τα dvd των computer και τα decks dvd (κατω απο την τηλεοραση του σπιτιου), αλλα "κολλανε" οταν παιζουν στο αμαξι.Κολλανε στιγμιαια και ξαναπαιζει και πριν περασουν 2-3 δευτερολεπτα ξανακολλαει.Μετα μπορει να μην κολλησει καθολου και μετα απο λιγο δευτερολεπτα ή ενα δυο τραγουδια, ξανα το ιδιο.Κολλανε μαλιστα στο ιδιο σημειο τις πιο πολλες φορες.Δεν εχει σχεση με κραδασμους γιατι το κανει και με το αμαξι σταματημενο.Δεν εχει σχεση με ζεσταμα συσκευης γιατι το κανει ακομα και την νυχτα με 15 βαθμους, ή ακομα και στην αρχη της οδηγησης.Εχω δοκιμασει εγραφη σε ταχυτητα 1χ και 8χ και παλι τα ιδιο (σε αλλο σημειο του δισκου ή και στο ιδιο)Εχω UPS στο pc και ολες τις αλλες εφαρμογες (antivirus, screensavers,....) κλειστα.Εχω δοκιμασει διαφορες μαρκες dvdr- δισκακια (princo, maxell, tdk, datasafe, ....) αλλα το προβλημα λιγο πολυ παραμενει.Μονο μερικα princo με λευκη ετικετα και logo δειχνουν να μην εχουν προβλημα.Τι πιστευετε οτι φταιει;Το dvdr LG ειναι της πλακας και πρεπει να παρω plextor ?H 10πλη dvd/mp3/cd στο αυτοκινητο εχει ευαισθητη κεφαλη (λογικα επρεπε να ειναι το αντιθετο).H 10πλη dvd/mp3/cd στο αυτοκινητο τα'χει παιζει; Την πηρα ολοκαινουρια πριν εναν χρονο και κατι απο την αντιπροσωπεια της Kenwood.Το τροφοδοτικο μου ειναι Chieftec HPC-420-302 DF, 400 W (max) και δινει 40Α στα +5 volt, και 18Α στα +12 volt. Λετε να φταιει αυτο; Εχω Prescot στα 2,8 (τρεχει 3.06), 2 GB μνημη, 2 σκληρους IDE (160 και 80 GB), 1 dvd player, 1 dvdrw, μια GForce 5200, μια καρτα ασυρματου και ΜΒ P4P800SE της Asus (αν θυμαμαι καλα) με ενα Zalman CNPS 7000B στον επεξεργαστη και εναν απλο στην προσοψη . Σε usb εχω ενα bluetooth και ενα πολυμηχανημα HP (κλειστο συνηθως)
YDinopoulos Μάϊος 29, 2006 #2 Μάϊος 29, 2006 :OT:Ποιο μοντελο ειναι η dvdιερα ? Θελω να παρω και δεν την βρισκω πουθενα !!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.