fonzi Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2006 Συνάδελφος στο γραφείο έχει windows 98 (μόνο γνήσια windows εκεί...) και ξαφνικά δεν μπουτάρει.Με τίποτα. Μόνο safe mode ξεκινάει. Ή κολλάει στον έλεγχο δίσκου για σφάλματα.Τι δοκίμασα: να επαναφέρω παλαιότερη registry (το έκανα αλλά ξανά τα ίδια κάνει).να τρέξω έλεγχο δίσκου (κολλάει στο 85% και από safe mode αλλά και από dos).να φορτώσω λειτουργικό ΧΡ από CD (BARTPE) (ξαφνικά όταν το φορτώνει πετάει μιά μπλε οθόνη με κινέζικα)τι άλλο να κάνω; Προφανώς τάπαιξε ο δίσκος ε;Λέω να τον ξηλώσω, να τον βάλω δεύτερο σε άλλο πσ για να πάρω τα δεδομένα και να ξαναφορμάρω μετά. Έχω άλλη λύση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 29, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2006 Αρχική απάντηση από fonziτι άλλο να κάνω; Προφανώς τάπαιξε ο δίσκος ε;Λέω να τον ξηλώσω, να τον βάλω δεύτερο σε άλλο πσ για να πάρω τα δεδομένα και να ξαναφορμάρω μετά. Έχω άλλη λύση; Μάλλον αυτό.. τρέξε Κανά διαγνωστικό του δίσκου να δεις τι θα βγάλει.Μνήμες έλεγξες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Μάϊος 29, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2006 τα διαγνωστικά κολλάνε στο 85%.αύριο μεμτεστ πρωί-πρωί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Μάϊος 30, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Μνήμη ΟΚ.Ξηλώνω το δίσκο, τον βάζω slave στο δικό μου, καθαρίζω ιούς κλπ, παίρνω με ghost κόπια το παρτίσιον, και τον φορμάρω.Κάνω restore το παρτίσιον, τον ξανακάνω μαστερ και τον επανατοποθετώ.Τα ίδια. Στο 85% scandisk κολλάει. Μπουτάρει μόνο σε safe mode. Σε normal mode κολλάει κάπου μετά από κάτι drivers που φορτώνει.Επανεγκατάσταση;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 30, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από fonzi Μνήμη ΟΚ.Ξηλώνω το δίσκο, τον βάζω slave στο δικό μου, καθαρίζω ιούς κλπ, παίρνω με ghost κόπια το παρτίσιον, και τον φορμάρω.Κάνω restore το παρτίσιον, τον ξανακάνω μαστερ και τον επανατοποθετώ.Τα ίδια. Στο 85% scandisk κολλάει. Μπουτάρει μόνο σε safe mode. Σε normal mode κολλάει κάπου μετά από κάτι drivers που φορτώνει.Επανεγκατάσταση;; Δοκίμασε να τρέξεις το διαγνωστικό τις εταιρίας μπας και έχει χτυπήσει ο σκληρός.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TmouR Ιούλιος 5, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Δοκίμασε να τρέξεις το setup χωρίς το scandisk με την εντολή: setup /is Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούλιος 5, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 κολλαει ακομα και αν τρεξεις το chkdsc (αν το θυμαμαι σωστα) και απο boot δισκεττα?To να κανει setup τα windows χωρις να κανει scandisk δεν ειναι σιγουρο οτι θα του λυσει το προβλημα...Mπορει να ξαναβρεθει στην ιδια θεση...(να μην boot-αρει ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιούλιος 5, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 Παιδιά πάει 1+ μήνας που ρώταγα και το έφτιαξα. Τώρα το πως να πω την αμαρτία μου ακριβώς δεν το θυμάμαι... Νομίζω ότι είχε να κάνει με οδηγούς του chipset της μητρικής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούλιος 5, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2006 indeed.....ουτε που ειδα ημερομηνια μετα το ξεθαψιμο...:rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.