Kostas1010 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2006 Παιδιά γεια σας. Ελπίζω να είναι το σωστό μέρος εδώ για να ποστάρω αυτό το θέμα, αλλιώς διορθώστε με και sorry... Εχω μία ASUS X850 pro 256 MB και έχω βγάλει τον ανεμιστήρα τον δικό της και έχω βάλει έναν ARCTIC silencer 5.3 ή 5.2 (δεν θυμάμαι τώρα) για καλύτερη ψύξη....Οταν δεν παίζω, η θερμοκρασία είναι από 40 έως 50 το πολύ, οκ κανένα πρόβλημα. Οταν όμως παίζω game, τότε μερικές φορές κάνει shut down το παιχνίδι (αργά κατάλαβα ότι ήταν από αυτό..) και η θερμοκρασία φτάνει τους 70 !! βαθμούς..Μπορεί και παραπάνω.. Μιλάμε ότι όλη η κάρτα βράζει..Εβγαλα το πλαϊνό καπάκι του κουτιού (το κουτί είναι μεγάλο με ανεμιστήρες μέσα) γιατί δεν γινόταν αλλιώς. Δεν το κάνει πάντα, αλλά με αφήνει πολλές φορές εκτός παιχνιδιού, και παίζω online......Ξέρετε καμμιά καλύτερη ψύξη (εκτός νερού) ή αλλιώς ..τι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 29, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2006 Όταν άλλαξες ψήκτρα έβαλες θερμόαγογημη παστά???Έλεγξες αν πατάει καλά η ψήκτρα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas1010 Μάϊος 29, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2006 Ναι πατάει μιά χαρά. Και η ψύκτρα είχε πάστα μόνη της επικαλυμμένη σαν ταινία. Αν δεν πάταγε καλά τότε θα υπήρχε συνέχεια πρόβλημα νομίζω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Μάϊος 29, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2006 για ξανακοιτα παλι την ψυκτρα αν εχει "κατσει καλα" ή βαλε καλυτερη θερμοαγωγιμη παστα.Μεγαλη θερμοκρασια δεν δικαιολογειται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.