Jump to content

X850 pro και θερμοκρασία

Kostas1010

Recommended Posts

Παιδιά γεια σας. Ελπίζω να είναι το σωστό μέρος εδώ για να ποστάρω αυτό το θέμα, αλλιώς διορθώστε με και sorry...

Εχω μία ASUS X850 pro 256 MB και έχω βγάλει τον ανεμιστήρα τον δικό της και έχω βάλει έναν ARCTIC silencer 5.3 ή 5.2 (δεν θυμάμαι τώρα) για καλύτερη ψύξη....Οταν δεν παίζω, η θερμοκρασία είναι από 40 έως 50 το πολύ, οκ κανένα πρόβλημα. Οταν όμως παίζω game, τότε μερικές φορές κάνει shut down το παιχνίδι (αργά κατάλαβα ότι ήταν από αυτό..) και η θερμοκρασία φτάνει τους 70 !! βαθμούς..Μπορεί και παραπάνω.. Μιλάμε ότι όλη η κάρτα βράζει..Εβγαλα το πλαϊνό καπάκι του κουτιού (το κουτί είναι μεγάλο με ανεμιστήρες μέσα) γιατί δεν γινόταν αλλιώς. Δεν το κάνει πάντα, αλλά με αφήνει πολλές φορές εκτός παιχνιδιού, και παίζω online......Ξέρετε καμμιά καλύτερη ψύξη (εκτός νερού) ή αλλιώς ..τι??

:(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.