Jump to content

enermax liberty 500 vs 600watt

unknown

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

αυτα τα 2 τροδοτικα διαφερουν ΜΟΝΟ στα watt??δηλ το 500αρι ειναι τοσο καλο οσο το 600αρι?

αξιζει να πουλησω το Tagan 480watt dual fan για το 500αρι?

γιατι το αλλο ειναι modular

το θεμα ειναι αν μπορει να συγκριθει με το Tagan με το enermax πλην του οτι δεν εχει προσθαφαιρουμενα καλωδια...

Tagan 480 u22

+3.3 volts : 28 ampères

+5 volts : 48 ampères

+12 volts 1 : 20 ampères

+12 volts 2 : 20 ampères

+12 volts 1 & 2 : 30 ampères

Enermax 500

+12 volts rail 1 : 20 ampères

+12 volts rail 2 : 20 ampères

+5 volts : 32 ampères

+3.3 volts : 28 ampères

Σου δινω μια εικονα για τα Α...+ οτι το TAGAN εχει το combine και το split στις γραμμες(το enermax δεν ξερω)

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Σου δινω μια εικονα για τα Α...+ οτι το TAGAN εχει το combine και το split στις γραμμες(το enermax δεν ξερω)

Αυτό γιατί γίνετε??? Και το Hiper έχει το ίδιο πράγμα . Για πιο λόγω ρε συ???

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 12:46]

Αυτό γιατί γίνετε??? Και το Hiper έχει το ίδιο πράγμα . Για πιο λόγω ρε συ???

Λόγω του προτυπου ATX 2.1 έχουμε 2 ξεχωριστές 12V rails, ενώ στο 1.3 μόνο μια. Στο TAGAN συνδυάζεις ή διαχωρίζεις τις γραμμές, ανάλογα με το συστημά σου, αν έχεις μια ενεργοβόρα VGA ή 2 VGA πχ, τις χωρίζεις για καλύτερη τροφοδοσία αυτών.

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Και το ένερμαξ έχει,δε μπορεί να βγάλει 20+20 = 40Α,βγάζει νομίζω μέχρι 30 ή 32 μέγιστο επίσης σύνολο,δε θυμαμαι ακριβώς πόσο

Αρχική απάντηση από inertiacreep

Λόγω του προτυπου ATX 2.1 έχουμε 2 ξεχωριστές 12V rails, ενώ στο 1.3 μόνο μια. Στο TAGAN συνδυάζεις ή διαχωρίζεις τις γραμμές, ανάλογα με το συστημά σου, αν έχεις μια ενεργοβόρα VGA ή 2 VGA πχ, τις χωρίζεις για καλύτερη τροφοδοσία αυτών.

Αρχική απάντηση από ergotelis

Και το ένερμαξ έχει,δε μπορεί να βγάλει 20+20 = 40Α,βγάζει νομίζω μέχρι 30 ή 32 μέγιστο επίσης σύνολο,δε θυμαμαι ακριβώς πόσο

Καλά όλα αυτά

Αλλά γιατί αφού δίνει η μια 20 και η άλλη αλλά 20 δεν βγάζουνε σύνολο 40 αλλά 30-32

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

Καλά όλα αυτά

Αλλά γιατί αφού δίνει η μια 20 και η άλλη αλλά 20 δεν βγάζουνε σύνολο 40 αλλά 30-32

Koίτα να δεις,αν βγάζανε σύνολο 40 θα ήτανε 40χ12=480watt,κάτι που είναι αδύνατο για ένα τροφοδοτικό 500watt,γιατί σίγουρα η συνολική κατανάλωση θα ξεπερνούσε τις προδιαγραφές του.Μόνο τα zippy μπορούνε να κάνουνε κάτι τέτοιο από όσο ξέρω.Απλά μάξ ρεύμα που μπορεί να περάσει από κάθε γραμμή είναι 20Α,αλλά συνολικά δε μπορεί να περάσει πάνω από 32Α νομίζω.Το γράφουνε πάνω και τα ένερμαξ.Και το ένερμαξ το 620άρι δε βγάζει 40 σύνολο,νομίζω 36 ή 38 πάει μάξ αυτό.

Προφανώς είναι τα MAX A που μπορεί να δώσει η καθεμιά γραμμή ξεχωριστά, αλλά μέσα στα όρια των συνολικών 32Α...σαφώς και είναι λίγο κοροιδία βέβαια.

Το 600άρι Enermax CoolergiantVH που κατέχω παντως δίνει 18 + 18 = 35Α max...ελαφρώς καλύτερα:cool:

Αρχική απάντηση από inertiacreep

Προφανώς είναι τα MAX A που μπορεί να δώσει η καθεμιά γραμμή ξεχωριστά, αλλά μέσα στα όρια των συνολικών 32Α...σαφώς και είναι λίγο κοροιδία βέβαια.

Το 600άρι Enermax CoolergiantVH που κατέχω παντως δίνει 18 + 18 = 35Α max...ελαφρώς καλύτερα:cool:

Συμφωνώ μαζί σου είναι κοροϊδία γιατί δε το καταλαβαίνεις εξ'αρχής και σε μπερδεύει.Έτσι και εγώ στην αρχή είχα απορία,και έλεγα πόσο μπροστά έχει φύγει η Ένερμαξ σε σύγκριση με τους άλλους .αλλά τελικά αν το ψάξεις λίγο παραπάνω μαθαίνεις όλη την αλήθεια.

και ενα αλλο που σκεφτηκα.....το hiper λεει τιποτα η απλα πουλαει η εμφανιση?

(παντα σε σχεση με το tagan και το enermax)

μια διορθωση το 500αρι στις 12αρες δινει 22Α τουτεστιν 384W συνδιασμενα.

Αρχική απάντηση από unknown

και ενα αλλο που σκεφτηκα.....το hiper λεει τιποτα η απλα πουλαει η εμφανιση?

(παντα σε σχεση με το tagan και το enermax)

Ο unseen σε ένα review του είπε ότι είναι πολύ καλό

Αλλά και εγώ σε δικά μου το βρίσκω μια χαρά σκυλί!!!!

Σκέψου ότι η 12αρα κάτω από 12,06 δεν πέφτει με τίποτα ακόμα και με το cpu se τρελά φορτία

Αρχική απάντηση από unknown

απο θορυβο τι λεει?

:zzz: :zzz: :zzz: :zzz:

Τόσο ήσυχο που δεν θα το καταλάβεις ποτέ ακόμα και όταν κλίνεις το pc και μένει ανοιχτό το ένα fan δεν ακούς τίποτα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.