n1ck0s Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2006 Αγόρασα ένα Sony Ericsson W810i και αντί για joystick έχει D-Pad στο κέντρο του. Το κακό είναι ότι κάνει ένα τρίξιμο όταν το πατάς και είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό . Το ίδιο θέμα έχουν πολύ κάτοχοι W810i οπότε ένα RMA δεν νομίζω να βοηθήσει σε τίποτε. Από www.esato.com κάποιος προτίνει να χρησιμοποιήσεις εξωτερικά (χωρίς να ανοίξεις το κινητό) λίγο "dielectric silicon paste". Και ρωτώ: που θα βρω κάτι τέτοιο και πως θα το ζητήσω για να μην με κοιτάνε περίεργα ; Επίσης έχετε άποψη αν θα έπρεπε να βάλω κάτι τέτοιο ή θα μου κάνει ζημιά; Μήπως θα αφήσει εμφανή σημάδια που θα μου καταστρέψουν την εγγύηση (σαν να έχει διαρρεύσει κάποιο υγρό κτλ); Thx. :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 29, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2006 βαζελινη στα φαρμακεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 29, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2006 Αρχική απάντηση από unseen βαζελινη στα φαρμακεια... Τώρα ποιος φταίει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 29, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2006 dielectric silicon paste AKA Βαζελίνητώρα τι θα την κανείς ακόμα να καταλάβω και το γιατίΜονό πρόσεχε που θα βάλεις μετά το κινητό Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 29, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2006 Αρχική απάντηση από jpavly Τώρα ποιος φταίει? για το τι? Εγω αντι για διηλεκτρικο γρασσο βαζω βαζελινη χωρις προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 29, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2006 Αρχική απάντηση από unseen για το τι? Εγω αντι για διηλεκτρικο γρασσο βαζω βαζελινη χωρις προβλημα. Για τα σεξουαλικά υπονοούμενα που θα ακολουθήσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Μάϊος 29, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2006 ’ρα το "dielectric silicon paste" είναι διηλεκτρικο γρασσο...Φαντάζομαι το "dielectric silicon paste AKA Βαζελίνη" είναι λίγο άκυρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.