pctechgr Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2006 σκέφτομαι να αγοράσω αυτό τον φορητό για web-office, τον έχει αγοράσει κανείς, δεν ξέρω από θόρυβο πως πάειhttp://www.e-direct.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=52227 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcmanol1416003162 Μάϊος 29, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2006 Τι θορυβο να κανει? Δεν ειναι επιτραπεζιο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Μάϊος 29, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2006 ’στο καλύτερα. Πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει. Κοίτα σε ΗΡ-ΙΒΜ/Lenovo καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pctechgr Μάϊος 30, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από mcmanol Τι θορυβο να κανει? Δεν ειναι επιτραπεζιο.. αν δεν έχεις χρησιμοποιήσει φορητό με celeron δεν θα καταλάβεις από θόρυβο (cpu fan) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pctechgr Μάϊος 30, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 00:37] ’στο καλύτερα. Πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει. Κοίτα σε ΗΡ-ΙΒΜ/Lenovo καλύτερα. με ένα γρήγορο ψάξιμο δεν βρήκα κάτι σε ibm/lenovo σε αυτά τα χρήματα, απ οτι είδα το r50 που είναι με celeron είναι ακόμα πιο ακριβό Link to comment Share on other sites More sharing options...
anastasia78 Μάϊος 30, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Θα συμφωνησω και εγω με τον tristeno και θα σου πω ακριβως το ιδιο πραγμα.’στο καλύτερα. Πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει. Κοίτα σε κατι αλλο καλύτερα.Θα βρεις αρκει να ψαξεις και ειμαι υπερ σε τεχνολογια Pentium και οχι Celeron.Ας δωσεις και κατι παραπανω δεν πειραζει αλλα θα αξιζει.Στην εσχατη περιπτωση μπορεις να ρωτησεις και να ψαξεις να αγορασεις κανενα μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση και περισσσοτερες δυνατοτητες λιγο πολυ στα χρηματα που θελεις.Ριξε μια ματια εδω στο Forum και θα σου προτεινα και στο http://www.fleamarket.gr/category.cfm?CategoryID=680&type=1&order=5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 31, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2006 anastasia78 τι ακριβως εννοεις με αυτο??"...Θα βρεις αρκει να ψαξεις και ειμαι υπερ σε τεχνολογια Pentium και οχι Centrino...."επι τη ευκαιρια καλα λετε οτι ειναι ακριβο αλλα κανενα λινκ με ενα αντιστοιχο φτηνο παιζει για μας τους αοματους που ζουμε ελλαδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.