jax7480 Ιούνιος 5, 2006 Author #21 Ιούνιος 5, 2006 Τελικα το προβλημα βρεθηκε. Οχι οτι παλι εμεινα ευχαριστημενος απο την ταχυτητα, απλα ειμαι στα ιδια περιπου με αυτα που ανεφερε ο sofix. Το προβλημα, τα Windows 2003. Με το που ετρεξα το προγραμμα στα XP χωρις καμια αλλαγη στο συστημα η ταχυτητα κυμανθηκε στα 2.6Χ. Να χαρω εγω server εκδοσεις....
ΝTG Ιούνιος 6, 2006 #22 Ιούνιος 6, 2006 οταν αναφερεσαι στην ταχυτητα....εννοειτε στην κατω μερια του προγραμματος..που λεει encoding frame mpla mpla..- XX,X fps (?,??X)<-αυτο λετε?Αν ναι σε μενα ειναι 4χ σε windows 2003Aλλα αλλο θελω να μαθω περισσοτερο...Πως βαζουμε υποτιτλους ??Εχει μια επιλογη αλλα ειναι γκριζαρισμενη!!Οποιος ξερει ας πει καμμια ιδεα...
jax7480 Ιούνιος 7, 2006 Author #23 Ιούνιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG οταν αναφερεσαι στην ταχυτητα....εννοειτε στην κατω μερια του προγραμματος..που λεει encoding frame mpla mpla..- XX,X fps (?,??X)<-αυτο λετε?Αν ναι σε μενα ειναι 4χ σε windows 2003Aλλα αλλο θελω να μαθω περισσοτερο...Πως βαζουμε υποτιτλους ??Εχει μια επιλογη αλλα ειναι γκριζαρισμενη!!Οποιος ξερει ας πει καμμια ιδεα... 4Χ ε? Στα ποσα γιγα εισαι?
Trooper Ιούνιος 7, 2006 #24 Ιούνιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από kallileo Ζαχο δοκιμασε κανα σοβαρο encoder με υποστηριξη για διπυρηνο να δεις την δυναμη της AMD. Οπως ?
sofix Ιούνιος 7, 2006 #25 Ιούνιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTGAλλα αλλο θελω να μαθω περισσοτερο...Πως βαζουμε υποτιτλους ??Εχει μια επιλογη αλλα ειναι γκριζαρισμενη!!Οποιος ξερει ας πει καμμια ιδεα... αν εχεις υποτιτλους στο ιδιο folder και εχουν ακριβως το ιδιο ονομα με το avi,τοτε τους προσθετει αυτοματα κ εσυ απλα αν θες,μπορεις να κανεις edit καποιες επιλογες οπως font ,size etc..
ΝTG Ιούνιος 7, 2006 #26 Ιούνιος 7, 2006 Αρχική απάντηση από sofix αν εχεις υποτιτλους στο ιδιο folder και εχουν ακριβως το ιδιο ονομα με το avi,τοτε τους προσθετει αυτοματα κ εσυ απλα αν θες,μπορεις να κανεις edit καποιες επιλογες οπως font ,size etc.. μαιστα....θα το τσεκαρω και σημερα...Ειχα υποτιτλους στο ιδιο φολδερ δεν θυμαμαι αν ειχαν ακριβως το ιδιο ονομα..Εχει σημασια σε τι φορμα θα ειναι ??Πχ srt ,sub?Se srt ειναι!Αμα ειναι να το αλλαξω!@jax3g μονοπυρηνος!Ξεκινησε με 4,25 και σταθεροποιηθηκε αργοτερα στα 3,92!
Trooper Ιούνιος 12, 2006 #27 Ιούνιος 12, 2006 Χμμ εμένα δε πάει πανω απο 2χ πάντως... πρεπει να κάνω καμια αλλαγή σε ρύθμιση ?
jax7480 Ιούνιος 12, 2006 Author #28 Ιούνιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από Trooper Χμμ εμένα δε πάει πανω απο 2χ πάντως... πρεπει να κάνω καμια αλλαγή σε ρύθμιση ? XP ή 2003? Στα ποσα ειναι το CPU? Εχω την εντυπωση οτι παιζει και η cache ρολο.Στανταρ κατι εχουμε και οι 2 λαθος αλλα δεν ξερω τι.NTG τι CPU εχεις ακριβως? 1024Κ cache ή 512Κ? Μνημη RAM?
ΝTG Ιούνιος 12, 2006 #29 Ιούνιος 12, 2006 146 opty...με ΒΗ@250...(1 γιγα)απο επιλογες πειραξατε τιποτα στο προγραμμα?Ειχε επιλογη medium/quality ..στην επεξεργασια..και το αφησα οπωςειχε εγκατασταθει..."μεσαια κωδικοποιηση"...
jax7480 Ιούνιος 12, 2006 Author #30 Ιούνιος 12, 2006 Μα κι εγω ετσι το εχω. Medium Quality. Και δεν ειναι θεμα cache γιατι και ο trooper 4400+ εχει οποτε 1+1ΜΒ cache. Κατι αλλο παιζει.
ΝTG Ιούνιος 12, 2006 #31 Ιούνιος 12, 2006 μηπως θελει τιποτα affinity??Διπυρηνο δεν εχετε και οι δυο?Μηπως να εφταιγε η ταινια μου?Να ηταν ευκολη...δεν ξερω...Αν και δεν ξεω αν ειναι αυτο...αλλα απο system properties->advanced..settings->peformance options ..advanced..τι επιλογες εχετε?Σε μενα ειναι backround services και programms!
jax7480 Ιούνιος 12, 2006 Author #32 Ιούνιος 12, 2006 Τις επιλογες για το affinity τουλαχιστον στα 2003 τις χρησιμοποιησα ολες. ειτε με τον 1ο CPU, ειτε με τον 2ο, ειτε και με τους 2 δεν ειχε διαφορα στην ταχυτητα.Επειδη σημερα-αυριο το πολυ θα χωσω ενα format και στα 2003 αλλα και στα Vista, θα σου πω για τυχον αλλαγες.Παντως κατι πρεπει να παιζει. Δεν μπορει ετσι στο ασχετο να ειναι διπλη η ταχυτητα.Το κατα ποσο ευκολη ειναι η ταινια δεν αλλαζει την ταχυτητα. Αλλαζει τον χρονο απλα που χρειαζεται να την τελειωσει. Η ταχυτητα ειναι καθαρα θεμα επεξεργαστικης ισχυς και μονο(ή εστω και ρυθμισεων).
Trooper Ιούνιος 12, 2006 #33 Ιούνιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από jax7480 XP ή 2003? Στα ποσα ειναι το CPU? Εχω την εντυπωση οτι παιζει και η cache ρολο.Στανταρ κατι εχουμε και οι 2 λαθος αλλα δεν ξερω τι.NTG τι CPU εχεις ακριβως? 1024Κ cache ή 512Κ? Μνημη RAM? Στην υπογραφή μου default ολα. Στις επιλογές εχω βάλει την καλύτερη ποιότητα (πιο αργό)
jax7480 Ιούνιος 12, 2006 Author #34 Ιούνιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από Trooper Στην υπογραφή μου default ολα. Στις επιλογές εχω βάλει την καλύτερη ποιότητα (πιο αργό) Το πιο αργο(high quality) απ'οτι ξερω ριχνει 0,1-0,2Χ στην ταχυτητα σε σχεση με το medium.Παλι ομως η διαφορα ειναι τεραστια. Κατ'αρχας εγω ειμαι στα 2800, εσυ στα 2200 και εχουμε διαφορα 0.6Χ? Ισως βεβαια. Παντως δεν βλεπω να βγαζουμε ακρη...
ΝTG Αύγουστος 9, 2006 #35 Αύγουστος 9, 2006 wake up thread!Λοιπον ας ξενικησω με κατι ασχετο...διαπιστωσα διαφορα στην ταχυτητα απο avi σε avi!Το ενα το εκανα με 3,5κατι και καπακι μολις τελειωσε το αλλο το εκανε με 2,71 !Σαν αρχικη εντυπωση εχει σχεση με το ποσο συμπιεστηκε το avi ..ή με τι codec εγινε ..Δεν ξερω ακομα ακριβως αλλα θα ακολουθησουν και αλλες πολλες μετατροπες!(αυτο γιατι ψαχνομασταν σε προηγουμενα ποστ)(edit ->για οποιον ασχοληθει oi υποτιτλοι πρεπει να ειναι σε srt...σε sub δεν τους παιρνει)Απορια 1Εχει πουθενα καποια επιλογη για το οτιδηποτε?Εψαξα -νομιζω αρκετα- αλλα δεν βρηκα τιποτα!Καποιο avi ας πουμε οτι ειχε λοξυγγα στον ηχο..(κακη μετατροπη σε μπ3 μαλλον) και στην μετατροπη σε vob το προγραμμα θεωρησε σκοπιμο να προσθεσει 24ms στο ηχο..!Σε τρια σημεια εγινε αυτο(τοσα αντιστοιχα σκρατς ηταν) και πλεον το vob δεν ειναι και οτι καλυτερο...μιας και τα λογια ερχονται μετα..!Απορια 2Mπορει το ιδιο το προγραμμα να φτιαξει menu με διαφορετικα ifo's?πχ σε ενα δισκακι dvd θα μπουν παραπανω απο μια -ας πουμε- ταινια...!Γινεται στο αρχικο μενου να διαλεγω ποια απο ολες θελω να δω?Οτι γινεται γινεται!..Aπλα αν γινεται με το συγκεκριμενο προγραμμα ή πρεπει να κατaφυγω σε καποια λυση της pinacle ή της cyberlink!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.