Jump to content

Προγραμμα μετατροπης AVI σε DVD

jax7480

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα σε ολους.

Εχοντας 25 επεισοδια απο μια αγαπημενη σειρα σε μορφη .AVI(ετσι τα σωζει το TV Tuner) ψαχνω ενα πολυ καλο και γρηγορο προγραμμα για την μετατροπη των συγκεκριμενων AVI σε DVD.

Μεχρι τωρα δοκιμασα το WinAVI Video Converter με το οποιο εμεινα τραγικα απογοητευμενος.

Εκτος του οτι ειναι παρα πολυ αργο(2 ωρες μετατροπη για 3.5 ωρες ταινια), τρωει τρελλα κολληματα και τις περισσοτερες φορες κλεινει απο μονο του το προγραμμα πριν ολοκληρωσει την διαδικασια. Μου αρεσε αρκετα η ποιοτητα των DVD που βγαζει μεν, αλλα ειναι λιγο κακο στην ποιοτητα του ηχου αλλα και στην μετατροπη(κοβει 1-2 δευτερολεπτα καθε 10λεπτο ταινιας). Εχει καποιος να προτεινει κατι καλο και δοκιμασμενο?

Πριν λιγο κατεβασα και το convertXtoDVD το οποιο θα δοκιμασω το απογευμα. Το γνωριζει κανεις? Ειναι γρηγορο στην μετατροπη? απο ποιοτητα λεει τιποτα? ηχος?

Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε βοηθεια.

χμ, και freeware... Θα το δοκιμασω σιγουρα. Κατεβαινει ηδη... Το εχεις δοκιμασει καθολου? Ευχαριστημενος? Απο ταχυτητα τι λεει?

Το χρησιμοποιεί ένας φίλος αρκετά συχνά, από ποιότητα απ'ότι έχω δει μια χαρά και ήχος και εικόνα, από ταχύτητα δεν ξέρω τι παίζει μιας και δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ (αλλά πρέπει να είναι σχετικά αργό)...

Εxω δουλέψει το DVD Movie Factory το οποίο μαζί μετην αντιγραφη σε dvd κάνει γύρω στην μιαμιση ώρα και κάτι λιγότερο. Αλλα τώρα χρησιμοποιώ το Pinnacle 10 το οποίο έχει και πολλά εφε που μου χρειάζονται. Και αυτό δεεν αργεί κάπου έκει με το προηγούμενο είναι.

ConvertXToDVD και από μένα. Mε έναν Athlon XP @2300 πιάνω συνήθως ~1.15x (1x σημαίνει ότι αν το video είνια μια ώρα θα το κάνει σε μια ώρα. 1.15x σημαίνει κατιτίς λιγότερο). ΤheFilmMachine για ποιο extreme καταστάσεις (Cinema Craft Encoder κτλ) και επίσης παίζει και το Nero Digital. Το σημαντικό που λείπει από το Nero είναι η προσθήκη υπότιτλων.

Συμφωνο με το convert...αυτο δουλευω και εγω...το συν του οτι ειναι πολυ ευκολο για χρηση και μπορεις ευκολα να κανει μενου-να βαλεις υποτιτλους κλπ...αν ψαχνεις ομως για πιο εξειδικευμενα πραγματα οπως πχ animated menus-κοψιμο ραψιμο σκηνων κλπ πρεπει να στραφεις αλλου.

Αρχική απάντηση από theodore80

VSO ConvertXToDVD

Πολύ καλό, φτιάχνεις και μενού κλπ κλπ.

Δεν είναι free.

+1 . Πολυ καλο και αξιοπιστο!

convertXtoDVD rules υποστηριζει υποτιτλους και ειναι και το μονο το οποιο φτιανχει αυτοματα ενα απλο menu πολυ χρησιμο αμα π.χ. βαζεις 4 επεισοδια σε καθε dvd

έχω χρησιμοποιήσει το nerovision που βρίσκεται στην suite του nero,,,,καλό είναι, τώρα απο ταχύτητα κτλ τι να σε πω, φαίνεται να "πηγαίνει" :p

VSO ConvertXtoDvd χρησιμοποιω και εγω τωρα.. πανευκολο στη χρηση με αψογο αποτελεσμα..

το AVI2DVD v0.4.3 beta που χρησιμοποιουσα για λιγο καιρο (πριν ανακαλυψω το ConvertXtoDvd) ηταν ολο προβληματα... ελεος! προγραμμα με τοσα bugs κλπ δεν εχω ξαναπετυχει..

τι beta εκδοση κ πρασινα αλογα :p :P

κοιτα στη σελιδα που δινει ο FrOsT... ολες οι εκδοσεις που εχουν βγει beta ειναι..

anyway αφου γινεται δουλεια με το ConvertXtoDvd..

Τελικα το ConvertXtoDVD χρησιμοποιηθηκε και ολα πηγαν καλα. Η ποιοτητα αρκετα καλη και της εικονας και του ηχου και τα DVD που εγραψα ηταν αψογα και απροβληματιστα(σε αντιθεση με την δοκιμαστικη μετατροπη που εκανα με το AVI2DVD).

Εκει ομως που σπαστηκα πραγματικα με ολα τα προγραμματα που χρησιμοποιησα ειναι η ταχυτητα. ELEOS ή ΕΛΕΟΣ ή οπως αλλιως θελετε, πειτε το. Η μεγιστη ταχυτητα που μπορεσε να ποιασει ο ΧΡΕΠΗΣ μου ηταν 1.9X σε σχεση με την κανονικη ταινια. Δηλαδη ουτε στον μισο χρονο της ταινιας δεν εκανε την μετατροπη...

Διπλοπυρηνοι και τριπλοπυρηνοι και 1GB μνημες και RAID και ΚΛΑΪΝ ΜΑΪΝ λεω εγω.

380 επεξεργαστης χρονισμενος για καθε μερα στα 2.8GHz. Διπλοπυρηνος. Με μνημες των 200+ χρονισμενες κι αυτες με τσιτα τα timings και Raid_0 με 2 δισκους 160αρηδες. Και που ειναι η ταχυτητα OEO?. Τελικα εχω αρχισει να καταλαβαινω γιατι καποιες εταιριες θα ειναι παντα δευτερες..... AMD???? Για κανα mozilla καλος ειναι. Οπως ειχε πει παλιο μελος του φορουμ. Εχω 3 Γιγα για να σερφαρω. Που να ηξερε οτι σωστα επρατε γιατι μονο αυτο μπορουσε να κανει.... Αει σιχ**ρ βραδιατικο... Τα θυμηθηκα και συγχιστηκα παλι...

VSO ConvertXtoDvd και απο μενα..

οσο για την ταχυτητα φιλε jax7480,εγω πιανω 2.5x σταθερος,σε μεσαια ποιοτητα και προτεραιοτητα μετατροπης κανονικη με venice 3000@2700,1 GB BH-5(τσιτα timings by SLN :p) και χυμα disk sata 80αρης.

εμενα ο cpu με βγαζει ασπροπροσωπο παντως για τα λεφτα που εδωσα(142ευρα)..:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.