Jump to content

EVE online

Chrisantz

Recommended Posts

Λαμποπαιδες θέλω βοήθεια + την γνωμη-εμπειρια σας....

Οποιος εχει πεξει το eve ας μου γραψει τα θετικα και τα αρνιτικα αυτου του παιχνιδιου!

Ειδα οτι ειναι space role playing game και ψιλοπορώθηκα!!

Εχω παιξει

Line age

WoW

DnD online ..ακομα

Παρακαλώ μην γινει spam... Εκανα αρκετο search στο net η εσωτερικη μου πλαστιγγα ως προς το <ναι/οχι> παραμενει οριζοντια...

ιπαρχει καρτα για προπληρωμενο χρονο η θελει πιστωτικη? στα ηλεκτονικα μαγαζια δεν το βρηκα.. γινεται κατοποιν παραγγελειας ή κατεβάζεις απο την σελιδα του client και αγοραζεις λογαριασμο??

Αναφερθειτε παρακαλω αναλυτικα μεχρι βλακειας....:D

Eve-Online.... σίγουρα όχι το mmorpg που έχεις συνηθίσει!

Στα θετικά του:

• Ενιαίος κόσμος για όλους τους παίχτες - χωρίς instancing
  • 100.000+ συνδρομητές απο τους οποίους τα βρεις minimum 10.000 και maximum 25.000 online
  • Δεν απαιτεί grinding, δηλαδη τις γενοκτονίες τεράτων για να πάρεις skills και xp
  • Δεν έχει xp!! Έχει skillpoints τα οποία παίρνεις ασχέτως το τί κάνεις, απλά περνάει ο χρόνος...
  • Είναι κυρίως pvp και δεν εννοώ τις μάχες μόνο... Ακόμα και με εμπόριο να ασχοληθείς, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος
  • Εντυπωσιακά γραφικά (αν και παιχνίδι του 2000), τα οποία θα αναβαθμιστούν τέλος του 2006- αρχές 2007
  • Παρ'όλο που τα λεφτά είναι το πιο σημαντικό πράγμα στο παιχνίδι, δεν σου τα στερεί

Στα αρνητικά του:

• Δεν είναι γρήγορο. Θα χρειαστεί να περάσουν μερικοί μήνες για να μπορέσεις να δείς κάποια πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του και να απολαύσεις τις μάχες (γιατί δεν θα πετάς κουβαδάκι-frigate αλλά τούμπανο-battleship) :D Δεν είναι wow που πας lvl60 σε 1-2 μήνες
  • Δεν έχει avatar! Δεν έχεις ένα χαρακτήρα που τον βλέπεις να περπατά στις πόλεις, να σκοτώνει τέρατα και... να χορεύει? :tomato:
  • Το content του παιχνιδιού που έχει να κάνει με npcs είναι για την ώρα περιορισμένο (αν και δεν είσαι και υποχρεωμένος να ασχοληθείς με αυτό - δέν έχει κάποιο mega quest)

Έχει και κάποια άλλα στοιχεία που είναι αρνητικά ή θετικά ανάλογα με το παίχτη...

• Είναι σχετικά περίπλοκο αν τελικά ασχοληθείς σοβαρά μαζί του.
  • Το θέμα grinding είναι και κακό... Δεν μπορείς να "λιώσεις" μερικές μέρες για να πάρεις "μερικά level" (ασε που δεν έχει ουσιαστικά level). Ένας casual παίχτης θα μπορούσε να είναι το ίδιο δυνατός με έναν hardcore. Βέβαια αυτός που παίζει περισσότερο πιθανότατα να βγάζει και περισσότερα λεφτά επομένως έχει και καλύτερο εξοπλισμό.
  • Εξαιτίας της περιπλοκότητας του και ότι δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορο ο μέσος όρος ηλικίας των παικτών είναι ανεβασμένος.. Δεν έχει 12χρονα ;)

Αυτά είναι αυτά που μπορούσα να σκεφτώ... Εγώ παίζω απο το Νοέμβρη και δεν με βλέπω να το σταματάω τωρα εδώ κοντά :D Απο την άλλη δεν σου τρώει χρόνο. Όταν έιχα εξετάσεις απλά έμπαινα, έκανα λίγο εμπόριο, άλλαζα τα skills (τα skills ανεβαίνουν ανεξαρτήτως αν είσαι Οnline ή όχι ;) ) λίγο chat με τα παιδιά...

Δουλεύει και με κάρτες προπληρωμένου χρόνου που όμως θα πρέπει να αγοράσεις απο το εξωτερικό. Δεν πωλείται σε cd απλά κατεβάζεις το client και αγοράζεις λογαριασμό...

Αν ενδιαφέρεσαι εδώ μπορείς να φτιάξεις λογαριασμό trial 14 ημερών - Το nickname μου μέσα είναι JaguarOne :flower:

Ειχα παιξει την trial και μου αρεσε αρκετα, το μονο που με χαλασε πραγματικα ητανε τα γραφικα μιας και ειναι αρκετα παλιο mmorpg, αμα βγει το expansion το ξαναρχιζω ασυζητητι :Dhttp://pc.gamespy.com/pc/eve-online-the-path-to-kali/710023p1.html

Σας αξιζουν τα μεγιστα ευχαριστω παιδες!!!!

Αυτο περι 12χρονα μου αρεσει..η πλαστιγγα εγειρε..χεχεχεχε

Το μονο κολημα ειναι τωρα να παω να φτιαξω μια καρτα με προπληρωμενο χρονο..ακα gift card... Εντομεταξυ θα παιξω το τριαλ ..αυτο το μηνα τελειωνει η συνδρομη μου στο dnd οποτε θα εχω χρονο και για αυτο..!:D

Τορα οσον αφορα τα σκιλλσ τι θες να πεις οταν λες οτι ανεξαρτητοσ του αν εισαι μεσα στο game αλλαζουν???

και αν καταλαβα καλα το παιχνιδι βασιζετε στα λευτα ετσι??

αρα το κολπο ειναι απλα να εχεις πολλα λεφτακια... ε?

Τωρα στο dnd εχουμε ενα Guild που ενδιαφερετε να εμπλακει και σε αλλα ονλινε..εχουμε και σιτε και teamspeak... ισως κανουμε μαζικα την μεταβαση ισως και οχι.... δεν ξερω ακομα

απο guilds το παιχνιδι πως παει? μπορεισ να κανεις? παρτακια? η ειναι απλα stand alone και απλα βοηθας-δεχεσε βοηθεια απο τα φιλαρακια σου?

guilds σε sci-fi ? um you need a doctor ? :p περα απ'την πλακα υπαρχουνε εταιρειες στις οποιες μπορεις να γινεις "κομματι" τους, η πιο ξακουστη ελληνικη φυσικα ειναι αυτη της MAZA ( ΜΑΖΑ solutions ), οι corporations συμφωνα με πολλους ειναι το αλατοπιπερο του gameplay στο eve ;) το πλοιο το χειριζεσαι με το ποντικι και τα shortcuts απτο πληκτρολογιο, δες το tutorial στην trial και θα μαθεις τον χειρισμο in no time :D

Τα skills σου ανεβαινουν σε real time, δηλαδη διαλεγεις ποιο skill θελεις να κανεις lvl up και σε 2μιση μερες το skill θα εχει ανεβει, ΔΕΝ χρειαζεται να συμπληρωσεις 60 ωρες παιχνιδιου για κατι τετοιο, οι ωρες που απαιτουνται για το lvl up του skill περνανε ακομα και οταν εχεις το pc κλειστο και ροχαλιζεις :p

το παιχνίδι βασίζεται αρκετά στα λεφτά, αλλά όχι απόλυτα μιας και δεν έχεις έξοδα μεγάλα για επισκευές και πυρομαχικά... τα χρειάζεσαι για να πάρεις σκάφος, εξοπλισμό, implants... το παιχνίδι με τον ένα τρόπο ή τον άλλο στα δίνει πάντως....

όσο για τα guilds, το αντίστοιχο είναι τα corporations (εταιρίες - κυριολεκτικά).

Το παιχνίδι δεν είναι για solo, ιδιαίτερα μετά τους πρώτους 6 μήνες θα δεις ότι με παρεούλα είναι καλύτερα...

Τα corporations είναι περισσότερο για οργανωτικούς/παρεϊστικους σκοπούς ή για να κυνηγήσεις μεγαλεπίβολα σχέδια (όπως πχ να αποκτήσεις δικό σου territory ή να γίνεις οικονομικός μεγιστάνας).

Για τις μάχες υπάρχουν και τα party τα οποία μετά απο ένα σημείο έχουν μεγάλα οφέλη. Αλλά είναι πολύ εύκολο να κάνεις χαρακτήρα που δεν θα χρειαστεί να πολεμήσει ούτε μια φορά, αν αυτό θες...

btw αν ξεκινήσεις το trial κανε οπωσδήποτε το tutorial. Είναι μεγάλο (2+ ώρες) αλλά εξηγεί πολλά...

oxi θελω και να πολεμαω κιριοσ απλα ρωτησα γιατι πορονομαι με το ολο -διαστημικο σκηνικο και φανταζομαι ενα σμηνο με τα φιλαρακια μου και το τεαμσπεακ...και μαμω θα ειναι.. τεσπα ολες μου οι αποριες θα λυθουν οταν κατεβασω και παιξω το trial... ευχαριστω πολυ παιδια και παλι!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.