Jump to content

Internet problem!!!

carlitofj

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον guys ακουστε(διαβαστε δηλαδη)προσεχτικα!ενω συνδεομαι στο internet κανονικα εχω το εξης προβλημα: Μπορω κανονικα να surfαρω μεσω browser ΑΛΛΑ οταν θελω να ανοιξω προγραμματα οπως το msn και το mirc(και παιχνιδια) που χρειαζονται Internet ειναι σαν να μην ειμαι online(no connection)(ΔΕΝ συμβαινει ομως με ολα τα προγραμματα!π.χ limewire λειτουργει κανονικα χωρις κανενα προβλημα).Ξερετε τι μπορει να ειναι?

Υ.Γ εχω κανει επανεγκατασταση του modem(ADSL modem crypto f200)

βαλε στις εξαιρεσεις τα προγραμματα που σε ενδιαφερουν στο firewall του SP2. σε καποια περιπτωση(σπανιως μου εχει συμβει προσωπικα) σως χρειαστει να ανοιξεις και καποιο port στο firewall. παντως απο την στιγμη που θα τα βαλεις στις εξαιρεσεις το πιθανοτερο ειναι οτι δεν θα εχεις προβλημα.

Το εχω δοκιμασει και αυτο..!τπτ ομως..ολα απενεργοποιημενα και το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει!

Αρχική απάντηση από carlitofj

Το εχω δοκιμασει και αυτο..!τπτ ομως..ολα απενεργοποιημενα και το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει!

ουπς, τοτε μαλλον υπαρχει καποιο αλλο προβλημα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.