carlitofj Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2006 Λοιπον guys ακουστε(διαβαστε δηλαδη)προσεχτικα!ενω συνδεομαι στο internet κανονικα εχω το εξης προβλημα: Μπορω κανονικα να surfαρω μεσω browser ΑΛΛΑ οταν θελω να ανοιξω προγραμματα οπως το msn και το mirc(και παιχνιδια) που χρειαζονται Internet ειναι σαν να μην ειμαι online(no connection)(ΔΕΝ συμβαινει ομως με ολα τα προγραμματα!π.χ limewire λειτουργει κανονικα χωρις κανενα προβλημα).Ξερετε τι μπορει να ειναι?Υ.Γ εχω κανει επανεγκατασταση του modem(ADSL modem crypto f200)
HellhammeR Μάϊος 28, 2006 #2 Μάϊος 28, 2006 μήπως έχεις firewall? Αν ναι βάλε να εξαιρεί τα προγράμματα τα οποία χρησιμοποιούν το internet.
hayabusa Μάϊος 29, 2006 #3 Μάϊος 29, 2006 βαλε στις εξαιρεσεις τα προγραμματα που σε ενδιαφερουν στο firewall του SP2. σε καποια περιπτωση(σπανιως μου εχει συμβει προσωπικα) σως χρειαστει να ανοιξεις και καποιο port στο firewall. παντως απο την στιγμη που θα τα βαλεις στις εξαιρεσεις το πιθανοτερο ειναι οτι δεν θα εχεις προβλημα.
carlitofj Μάϊος 29, 2006 Author #4 Μάϊος 29, 2006 Το εχω δοκιμασει και αυτο..!τπτ ομως..ολα απενεργοποιημενα και το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει!
hayabusa Μάϊος 29, 2006 #5 Μάϊος 29, 2006 Αρχική απάντηση από carlitofj Το εχω δοκιμασει και αυτο..!τπτ ομως..ολα απενεργοποιημενα και το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει! ουπς, τοτε μαλλον υπαρχει καποιο αλλο προβλημα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.