Tsunami Μάϊος 30, 2006 #21 Μάϊος 30, 2006 Από καθαρά designίστικη πλευρά,το Mac Mini είναι φοβερά κομψό και συμμαζεμένο.Και κάτι άλλο.Απόσο ξέρω τα MAc δεν αναβαθμίζονται.Οπότε αν ενδιαφέρεσαι για αναβάθμιση σε βάθος χρόνου το PC είναι μονόδρομος...
tristeno1416003162 Μάϊος 30, 2006 #22 Μάϊος 30, 2006 Ϊδιες CPU, ίδιες κάρτες γραφικών, ίδιοι δίσκοι. Τι δεν αναβαθμίζεται?Απλά οι χρήστες Mac δεν είναι συνήθως άτομα με κατσαβίδια στα χέρια. Αυτοί που έχουν όρεξη όμως δεν έχουν κανένα πρόβλημα να αναβαθμίσουν τα πάντα.
Makis Hourdakis Μάϊος 30, 2006 #23 Μάϊος 30, 2006 Για PowerMac οκ, αλλά τα macmini και τα iMac δε νομίζω να έχουν και τόσες δυνατότητες αναβάθμισης. Τουλάχιστον αναβάθμιση που να μπορεί να την κάνει ο τελικός χρήστης...
Athens2004 Μάϊος 30, 2006 #24 Μάϊος 30, 2006 Επίσης και στο Pc μπορεις να εχεις design . Στησε ενα pc με lianli και αντιστοιχα περιφεριακα εξωτερικα , πχ wirelles ποντικι-keyboard logitech , Οθονη Dell και τα λεμε. Τώρα για τα pc με κουτί 40e συμπεριλαμβανομένου psu φυσικά και δεν θα είναι και όμορφο ενα pc .
yz250 Μάϊος 30, 2006 #25 Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από LalaS Λοιπόν η βασική μου απορία είναι:Γιατί MAC;Αναλυτικότερα:Γιατί κάποιος να χρησιμοποιεί MAC και όχι ένα custom pc με windows; Tι παραπάνω μπορεί να προσφέρει ένας MAC;Γενικά ΕΑΝ δεν ασχολήσε και τόσο πολύ με το gaming γιατί όχι MAC;Περιμένω σοβαρά επειχηρήματα και όχι spam.P.S. Έκανα αυτό το post διότι σκοπεύω να πάρω καινούργιο σύστηματάκι και αναρωτιέμαι μήπως οι ΜAC ταιριάζουν σε έναν μελλοντικό web&graphix designer.Thanks! LalaS επειδη εχω εναν mac mini με επεξεργαστη Power G4 θα σου προτεινα να παρεισ εναν απο τους καινουργιους με επεξεργαστη Intel.-Θα ξεχασεις τις λεξεις προβλημα,κολημα-Ειναι παρα πολυ απλα στη χρηση τους-Εναι ομορφα εξωτερικαΤελος απο πρωσοπικη εμπειρια ενος φιλου που οι γονεις του εχουν τυπογραφειο εχουν εναν mac απο το 1995 ο οποιος δεν εχει κολησει ποτε και δουλευει ακομα και σημερα photoshop!!!Μηπως ξερει κανεις PC του '95 να δουλευει photoshop και να μην εχει ποτε του κολησει ?????
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.