Jump to content

Πλαίσιο-Stock

totally_wired

Recommended Posts

Πλαίσιο-Stock (ή πως έμαθα να πουλάω πάλι ακριβότερα)

Εδώ και αρκετό καιρό με ενδιέφερε η αγορά μιας pcmcia παράλληλης... ήξερα πως είχε κοντά στα 50 ευρώ και μου έκαναν για πολλά και δεν ήθελα να τα δώσω...

Εκεί κοντά λοιπόν ήξερα πως κόστιζε και η σειριακή...

Σήμερα η κάρτα αυτή υπάρχει στο stock του πλαισιού στην τιμή ευκαιρίας των 69.4 ευρώ

Τιμή τον Ιούλιο του 2004

Τιμή σήμερα

Και αυτό είναι ένα προιόν που απλά με ενδιέφερε και το παρακολουθούσα... ένας θέος ξέρει τι άλλα πουλάνε 'σε χαμηλές τιμές'

Αρχική απάντηση από tristeno

Δεν έχει καμμία σημασία αν ονομάζεται stock. Οι τιμές είναι εντελώς "τυχαίες". Οι πραγματικές προσφορές είναι αλλού και όχι εκεί που κοιτάει όλος ο κόσμος.

και που είναι ρε Νίκο και δεν τις βλέπουμε???

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

Ωραία

Και ξανά ρωτάω.

Που θα τις δω ???

Απλά ψάχνε καθημερινά στο site του stock house plaisio.Βάζουνε διάφορα καλά καθημερινά αλλά κάθονται ελάχιστες ώρες γιατί όλο και κάποιος τα αγοράζει άμεσα.Και από προσφορές απλά φοβερές!

Αρχική απάντηση από tristeno

Εκποιήσεις και δημοπρασίες εταιρειών.

Best value

και εγώ ο απλός αγοραστής που θα τα βρω αυτά??? θα γυρνοβολαω στον δρόμο μπας και πετιχο τίποτα???

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

και εγώ ο απλός αγοραστής που θα τα βρω αυτά??? θα γυρνοβολαω στον δρόμο μπας και πετιχο τίποτα???

Tο παλικάρι λέει ότι ειναι uk δε χρειάζεται να πας μακριά! :p:hehe:

ρε παιδια καλα ολα αυτα, αλλα το πλαισιο σε προιοντα στοκ δεν τα στελνει με κουριερ, αλλα πρεπει να πας εσυ να τα παραλαβεις απο το καταστημα τους.

Ετσι δεν ειναι?

Αρχική απάντηση από gus8511

ρε παιδια καλα ολα αυτα, αλλα το πλαισιο σε προιοντα στοκ δεν τα στελνει με κουριερ, αλλα πρεπει να πας εσυ να τα παραλαβεις απο το καταστημα τους.

Ετσι δεν ειναι?

Έτσι είναι για να πάρεις κάτι θα πρέπει να πας από εκεί και το μοναδικό πλαίσιο που έχει είναι της μεταμόρφωσης

• 4 weeks later...

παντως,να σας αναφερω,οτι ως γνωστος ...μητσοτακης, εχω παρει απο το πλαισιο-στοκ, 2 σκληρους,που βγηκαν χαλασμενοι,2 ηχειακια,που βγηκαν χαλασμενα, μια καρτα γραφικων,που βγηκε...χαλασμενη, πολυ παλια ενα μοντεμ που βγηκε...χαλασμενο,και μου εχουν κατσει μονο μια m/b, κ 2 ηχειακια!

βεβαια,δε μου δημιουργησαν κανενα προβλημα,μου εκοψαν αμεσως πιστωτικο,απλα ειναι το πηγαινε ελα που ειναι κουραστικο...

Εγώ πήρα πριν από δύο εβδομάδες μία μητρική να κάνω τη δουλειά μου, δεν δούλευε, την πήγα πίσω, μου έστειλαν SMS την επόμενη μέρα να περάσω επειδή την "επισκεύασαν", την παίρνω εγώ σαν μλκς και ω, τι έκπληξις, πάλι τα ίδια μου έκανε σπίτι.

Την ξαναπήγα πίσω, τους εξήγησα πως τη δοκίμασα με 2 CPU, 2 κάρτες γραφικών, 3 μνήμες και τελικά πήρα πιστωτικό. Βέβαια καθ' όλη τη διαδικασία τα παιδιά στο σέρβις ήταν ευγενέστατα, είχα χαλάσει όμως στο μεταξύ 10 στο πήγαινε-έλα και δεν έκανα και τη δουλειά μου τελικά.

Αν βρίσκετε λοιπόν κάτι σε καλή τιμή και το θέλετε για να στήσετε ένα μηχανάκι όπως ήθελα εγώ, πάρτε δύο τεμάχια ώστε το ένα τουλάχιστον να δουλεύει :unsure:

Το στοκ πλέον είναι απλά τραγικό.

Κάποτε - πριν 1-2 χρόνια - πήγαινα 2-3 φορές την εβδομάδα. Πλέον έχω να πάω 2 μήνες παρόλο που για δουλειά έχω πάει 3-4 φορές μέχρι και 500 μέτρα από εκεί που βρίσκεται το κατάστημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.