carlitofj Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2006 Στις 25 Ιουνιου περιπου θα παω να παρω μια καρτα 7900GT απο το Πλαισιο......Το προβλημα μου ειναι η εταιρια........Να παρω ASUS ή ALBATRON?Της ALBATRON εχει ελαφρως καλυτερα χαρακτηριστικα σε σχεση με της ASUS και ειναι και πιο φθηνη 329Ε εναντι 365Ε!Τι λετε και εσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 28, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Αρχική απάντηση από carlitofj ALBATRON εχει ελαφρως καλυτερα χαρακτηριστικα σε σχεση με της ASUS Δηλαδη???? Εγω θα ελεγα να παρεις την πιο φτηνη...μιας και ειναι τα ιδια πραγματα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Μάϊος 28, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Tη φθηνότερη φυσικά, αφού με την asus πληρώνεις κάποια παιχνίδια κ προγράμματα παραπάνω! Όλες οι υλοποιήσεις, πιστεύω, πως είναι ίδιες. Οι συσκευασίες διαφέρουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlitofj Μάϊος 28, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 ALBATRON, ASUS Engine clock 430, 400ALBATRON, ASUS Memory clock 1360, 1300Επειδη ειμαι ασχετος απο overclocking μπορειτε να μου πειτε αν προσφερεται η καρτα για καλες επιδοσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnson Μάϊος 28, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Εγώ πάλι πιστεύω πως η Asus δεν είναι ότι καλύτερο.Αντιθέτος έχω καλή γνώμη για την Albatron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Μάϊος 28, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Οπως ειπαν και οι παραπανω την πιο φθηνη να παρεις.Το overclocking εχει να κανει πιο πολυ με την τυχη καθως και με το τι σκοπευεις να "κανεις" στην καρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 28, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Αρχική απάντηση από carlitofj ALBATRON, ASUS Engine clock 430, 400ALBATRON, ASUS Memory clock 1360, 1300Επειδη ειμαι ασχετος απο overclocking μπορειτε να μου πειτε αν προσφερεται η καρτα για καλες επιδοσεις? Ριξε μια ματια εδω....http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=25220&highlight=geometry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 28, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Αρχική απάντηση από carlitofj ALBATRON, ASUS Engine clock 430, 400ALBATRON, ASUS Memory clock 1360, 1300Επειδη ειμαι ασχετος απο overclocking μπορειτε να μου πειτε αν προσφερεται η καρτα για καλες επιδοσεις? αν τα έχεις γράψει σωστά τότε η albatron είναι πιο κλοκαρισμενη από την asus άρα καλύτερες επιδόσειςΑν είναι και πιο φτηνή τότε πήγαινε στην albatron Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braveheart Μάϊος 28, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 παρε albatron και εγω αυτην εχω και ειμαι ικανοποιημενος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούνιος 4, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2006 Οι albatron σηκώνουν τρελό overclocking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 4, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από racer Οι albatron σηκώνουν τρελό overclocking... αυτο ειναι δεν ειναι σιγουρο 100%,ειναι να σε κατσι καλο κομματι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιούνιος 4, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2006 το μονο σιγουρο ειναι οτι η ιστορια εχει αποδειξει οτι oι Asus κρατανε τιμη σε σχεση με τις Albatron.Απο κει και περα ειναι ιδιες καρτες,το overclocking ειναι τυχαιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.