Τζώρτζης Ιούνιος 1, 2006 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2006 Αρχική απάντηση από gbak γιατι μου κολλαει ο firefox ομως?? παω να ανοιξω tab με δεξι κλικ και δεν παιζει...επιτηδες το κανουν!...κατα αλλα ωραιο το look! Σε εμένα παίζει κανονικότατα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιούνιος 1, 2006 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2006 ^Ξερεις τι παιζει....απενεργοποιησα το Glass2k στο δεξι κλικ του mouse και τωρα ειναι μια χαρα και ο firefox και με theme "Vista".. παντως η μετατροπη οφειλω να πω ειναι αρκετα πετυχημενη...και τρεχει μια χαρα διχως κολληματα και αλλα περιεργα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούνιος 1, 2006 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2006 Έχει και πολύ όμορφα wallpapers.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιούνιος 1, 2006 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2006 Να πω κι εγώ τη γνώμη μου για το θέμα που προέκυψε σχετικά με τη νομιμότητα ή μη των Vista Transformation Packs...Εγώ στα Windows XP που έχω αγοράσει, δεν μπορώ να κάνω ό,τι γουστάρω? Δεν μπορώ να χακάρω όλα τα αρχεία του συστήματος εφ' όσον έχω τις γνώσεις? Δεν μπορώ να τα κάνω όλα άνω-κάτω εφ' όσον πάλι έχω τις γνώσεις? Μπορεί να χάσω εγγυήσεις ή να μην μου προσφέρει πλέον τεχνική υποστήριξη η Microsoft, αλλά σίγουρα δεν είναι παράνομο...Όπως είπε και ο greekfragma, πρόκειται για ένα theme pack που κάνει τα XP να μοιάζουν πολύ με τα Vista... Απ' ότι ξέρω τα Vista δεν έχουν εφαρμογή Glass2k για να κάνουν ημιδιαφανή τα παράθυρα. Η λειτουργία αυτή είναι ενσωματωμένη στο λειτουργικό.Τα transformation packs όντως πραγματοποιούν αλλαγές πάνω στα αρχεία του συστήματος, πάντα όμως με την άδεια του χρήστη και αφού εγώ μπορώ να κάνω ό,τι θέλω στο λειτουργικό που έχω αγοράσει δέχομαι τις μετατροπές.Όλα αυτά τα projects που έχουν ξεκινήσει από τότε που ακούστηκε το όνομα Longhorn θα είχαν σταματήσει τώρα... Κι όμως συνεχίζουν... Πού είναι η Microsoft που τα θεωρεί παράνομα? Εγώ βλέπω τον δημιουργό του Vista Transformation Pack να βγάζει συνέχεια νέες εκδόσεις... Βγάζει και άλλα tools για MSN Messenger και άλλα tweaks... Κι αυτά παράνομα είναι ε?Ωραία τότε να κάτσουμε με το ίδιο μονότονο design/χρώμα/στυλ των XP γιατί ό,τι κάνουμε στο λειτουργικό μας είναι παράνομο και πρέπει να φοβόμαστε μη μας τιμωρήσει η Microsoft... Εμένα πάντως θα μου επιτρέψετε να χρησιμοποιώ το Vista γιατί μου αρέσει...Όλα αυτά τα λέω με ήπιο τόνο... Μη δημιουργηθούν εντάσεις...Ξεκαθαρίζω τη θέση μου προς αποφυγήν παρεξηγήσεων: δεν είμαι με το μέρος κανενός, δεν υποστηρίζω κανέναν, μόνο την άποψή μου...Αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Ιούνιος 4, 2006 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2006 Μα δεν τίθεται καν θέμα έντασης. Ούτε είμαι φανατικός της νομιμότητας, όπως οι περισσότεροι Έλληνες. Εξ άλλου από προηγούμενο ποστ φαίνεται οτι το δοκίμασα το συγκεκριμένο παράνομο pack που κυνηγούσε η M$ να εξαφανίσει από προσώπου γης (βλέπε διαδίκτυο) και δυσκολεύτηκα πολύ να το βρω. Είναι αυτό στο οποίο αναφέρθηκε το αρχικό ποστ. Καλό όμως είναι να ξέρουμε τι είναι νόμιμο και τι παράνομο. Ναι, είναι παράνομο ακόμα και το hacking των Windows. Αν θέλετε να ομορφύνετε τα παράθυρα σας, δεν έχετε παρά να πληρώσετε επίσημα .theme αρχεία ώστε να πάρει τη μίζα της και η Μ$ ή να παίξετε με background, γραμματοσειρές και δικούς σας ήχους και να τα συνδυάσετε σε δικά σας theme. Πάντως .theme αρχεία που να έχουν τις δυνατότητες των vista ή έστω να αλλάζουν ριζικά την εμφάνιση του desktop δεν μπορείτε να φτιάξετε. Τίποτα δεν είναι δωρεάν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.