Jump to content



Windows Vista Look@


amgamer

Recommended Posts

http://server1.megagames.com/news/html/tweaks/vistatransformationpack.shtml

βρηκα αυτο..λεει οτι μεταμορφωνει το παλιο look των XP σε αυτο των καινουργιων Vista..

δεν το χω δοκιμασει ακομα..γιατι δν ξερω τι παιζει με την καταναλωση ram και αν αυτα βγαινουν χωρις περαιτερω ντραβαλα κ αλλαγες στη registry.

παντως φαινονται ομορφα κ σιγουρα αποκτας μια πρωτη εντυπωση:D

Link to comment
Share on other sites

Τι?

Συζητήσεις για παράνομο λογισμικό?

Τεσπα.

Οι εκδόσεις αυτές χακάρουν τα Windows και προκαλούν αστάθεια.

Μετά δύσκολα επανέρχεται το σύστημα.

Περιμένετε, γιατί βιάζεστε?

Σε λίγους μήνες θα πληρώσετε τα Vista και θα τα δείτε.

Link to comment
Share on other sites

Παράνομα είναι και τα Vista Look μούφα-Themes και το πρόγραμμα που χακάρει την εγκατάσταση των Windows για να μπορέσουν να κάτσουν πάνω στα Windows.

Πάντως καλύτερα τα διάφορα στοιχεία όπως διαφάνεια, clock και sidebar να εγκατασσταθούν χώρια, με τις νεότερες εκδόσεις των προγραμμάτων αυτών.

Link to comment
Share on other sites

mariosalice απορω γιατι επιμενεις περι παρανομιας....................πολλα freeware χακαρουν οπως εννοεις την καθαρη εγκατασταση των windows για να κατσουν......αυτο δεν σημαινει οτι ειναι παρανομα........FREEWARE σαν ορο τον γνωριζεις?ο δημιουργος το διανεμει ελευθερα και δεν χρειαζεται καποια ειδικη αδεια για να το εγκαταστησεις.

σε λιγο θα μας πεις οτι και τα wallpaper που ΔΕΝ ειναι φτιαγμενα απο την microsoft ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ........

Link to comment
Share on other sites

Αφού χακάρουν το όμορφο desktop που σου πασάρει η MS φυσικά...(Πλάκα κάνω:T:)

Εγώ χρησιμοποιώ το Neowin Vista Theme Pack.Είναι σχεδόν το ίδιο χωρίς τα Glass φρου φρου.Και για του λόγου του αληθές τσεκάρετε εδώ και εδώ έχει το Vista Icon Pack...Vista στο μάξιμουμ,Λεφτά στο μηδέν...

Link to comment
Share on other sites

Και που φυσικά σύμφωνα με τη M$ τόσο το hacking αυτό όσο και οι απομιμήσεις Vista είναι παράνομες.

Freeware είναι ποιό για να καταλάβω?

Ο καθένας μπορεί να φτιάξει ένα πακέτο με θέματα που μπορούν να κάτσουν πάνω στο hacking και να τα ονομάζει freeware.

Το πρόβλημα είναι ότι όταν αυτό το θέμα οπτικά μιμείται τα Windows Vista είναι παράνομο και διώκεται δυνητικά τόσο αυτός που το έφτιαξε και το διανέμει, όσο και αυτός που το εγκαθιστά.

Όσο για το hacking και αυτό έχει χαρακτηριστεί παράνομο.

Ήδη έχουν υποβληθεί μηνύσεις και κατέβηκαν από επίσημα sites τόσο τα προγράμματα όσο και τα θέματα Vista.

Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας.

Η παρανομία είναι παρανομία.

Όχι σε άλλες περιπτώσεις να λέμε δεν βαριέσαι, εντάξει εικονάκια είναι και αλλού να λέμε είμαστε υπέρ του νόμιμου λογισμικού.

http://forums.tweakguides.com/archive/index.php/t-1329.html

Important: - ... I've been threatened with legal action by Microsoft in the past for even giving instructions how to install a certain Vista theme, so I want to avoid any problems. No exceptions to this rule.

http://www.winmatrix.com/forums/index.php?showtopic=6750&pid=88125&st=60

The official version of Windows Vista is currently only open to selected beta-testers of Microsoft. The creation and sharing of a skin based on copyrighted material is illegal and we reserve the right to prosecute anyone that does so. There are no update from Microsoft that would in any way modify your copy of WindowBlinds, which is a third-party software. If you need more information please PM me.

Jordan - Microsoft Customer Support.

H Μ$ αρχικά ξεκίνησε με απειλές, μηνύσεις και κυνήγι μαγισσών, όπως φαίνεται από το δεύτερο link, κατεβάζοντας από παντού το Windows Vista transformation pack.

Σταδιακά είδε ότι δεν την συμφέρει και το έκοψε το παραμύθι.

Έφτασε μάλιστα να δίνει τα Wallpapers δωρεάν.

Ουστ από δω. Τους βαρέθηκα.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ το έβαλα και το έβγαλα. Αρκετά πιο βαρύ απο το Vista inspirat και προσωπικά δεν μου έβαλε την taskbar και το theme γενικότερα, παρόλο που ακολούθισα τις οδηγίες. Μου έβαλε μόνο το glass το οποίο μου φάνηκε χάλια (τουλάχιστον σε αυτή την υλοποίηση), κάποια εικονίδια και wallpapers. Btw, κάποια wallpapers ήταν πολύ ωραία. Προσωπικά ξαναέβαλα το vista inspirat, περισσότερο για την toolbar η οποία με έχει βολέψει πολύ.

Όσο για την πειρατεία και τη Microsoft, πιστεύω το έχουμε συζητήσει υπερβολικά το θέμα. Έτσι κι αλλιώς δεν αλλάζει τπτ έτσι. Όποιος είναι παράνομος συνεχίζει να είναι παράνομος, όποιος είναι νόμιμος συνεχίζει να είναι νόμιμος, η Microsoft συνεχίζει να βγάζει windows και η χώρα μας να τα χρησιμοποιεί. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τίποτα απο εδώ μέσα. Καλά έκαναν και ακουστήκανε κάποιες απόψεις αλλά απο ένα σημείο και μετά μόνο χάσιμο χρόνου για αυτούς που γράφουν και διαβάζουν είναι. Αν θέλουμε να καλυτερεύσουμε κάτι δεν θα το κάνουμε απο εδώ μέσα... ;)

Link to comment
Share on other sites

ok mariosalice.........ας ξεκινησουμε να κυνηγαμε τοτε ολους οσους προσπαθουν να μιμηθουν τον αρχικο δημιουργο ενος αντικειμενου.....ειτε προκειται για προγραμμα ειτε προκειται για πινακα ζωγραφικης.........νομιζω οτι ορισμενες φορες δειχνεις υπερβαλοντα ζηλο σε θεματα νομιμοτητας.

σαφως και πρεπει να αποτρεπουμε την πειρατεια λογισμικου αλλα νομιζω οτι στη συγκεκριμενη περιπτωση μιλαμε για ''ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ'' παρεμβαση στo interface των Windows σε κατι που ''ΦΕΡΝΕΙ'' σε Vista και ΟΧΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ των VISTA.............

αν παρολαυτα καποιος αδμιν εχει αντιρρηση με τα λεγομενα μου τοτε μπορω να ανακαλεσω......μεχρις στιγμης ομως και με τις γνωσεις που εχω επιμενω στην αποψη μου οτι το Vista Pack ΔΕΝ ειναι παρανομο.

Link to comment
Share on other sites

Δεν τίθεται θέμα να θιχτεί admin για να ανακαλέσεις. Η ανάκληση των γραφόμενών σου καλό είναι να γίνει μέσω διαλόγου και όχι από παράκληση admin.

Επι του θέματος. Πιστεύω ότι όπως τα λέει ο Mariosalice έχει δίκιο, μιας και τα Windows δεν είναι opensource και παραδίδεται as is στο χρήστη. Όπως στο Hardware που σου λένε ότι αν το σκαλίσεις, χάνεις την εγγύηση, είναι πάρα πολύ λογικό να συμβαίνει κατι τέτοιο και εδώ. Παρότι το λειτουργικό το εγκαθιστάς στο pc σου δε σημαίνει ότι σου ανήκει κιόλας ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.