morius Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2006 Γεια σας. Πήγα σήμερα και κατέβασα το easy Cleaner για να καθαρίσω λίγο το pc μου. Κατεβαίνει,πάω και εγώ να κάνω install και μου λέει τα παρακάτω...τι να κάνω; -Κλείνω όλα τα προγράμματα(πρέπει να κλείσουν και από την μπάρα εργασιών όλα -Μπαίνω στο ιντερνετ -Το άλλο δεν ξέρω τι είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goklagie Μάϊος 28, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Κάνε εκκαθάριση δίσκων. Εκεί αδειάζει τον φάκελο Temp των windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάϊος 28, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Aυτό μόνο????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάϊος 28, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Έκανα εκαθάρηση δίσκου αλλά τίποτα πάλι τα ίδια...δεν μου απάντησες φίλε μου όμως αν πρέπει να κλείσω και τα εικονίδια στην μπάρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 28, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Είσαι συνδεδεμένος στο internet όταν πάς να κάνεις εγκατάσταση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάϊος 28, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Ναι είμαι συνδεμένος κλειστά όλα τα προγράμματα από την κεντρική μπάρα κάτω και με εκαθάρηση δίσκου...ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ (ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 28, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 κλείστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάϊος 28, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Το δοκίμασα κι αυτό αλλά τίποτα...να μπω με safe mode αλλά εκεί δεν θα μπορώ να μπω στο νετ... πο σπάει νεύρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 28, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Υπάρχει και safe mode with network. Νομίζω ότι δε φταίει αυτό. Δοκίμασες να πας στο task manager και να αρχίσεις να σκοτώνεις proccesses που δε χρειάζεσαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Μάϊος 28, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 γιατί δε δοκιμάζεις να ξεκινήσεις με diagnostics setup, φορτώνει βασικούς drivers, oπότε νομίζω θα μπορείς να μπεις internet. Aλήθεια χρειάζεται να μπεις internet για να το εγκαταστήσεις? Νομίζω όχι. Δοκίμασε τα εξής: start - run - msconfig - στην καρτέλα γενικά (προεπιλεγμένη) - εκκίνηση διάγνωσης - apply και δώσε ένα restart. Αν κάποια διεργασία το εμποδίζει, νομίζω σε diagostics δε θα ξεκίνησει, οπότε θα το εγκαταστήσεις κανονικά. Μετά επανέλαβε την διαδικασία και επέλεξε 'κανονική εκκίνηση'. Δοκίμασε και πες Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάϊος 28, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Το έκανα και αυτό αλλά τίποτα.... :( :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Μάϊος 28, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Δε ξέρω φίλε.ρίξε μια ματιά εδώhttp://community.installshield.com/showthread.php?t=141501 Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάϊος 28, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Τελικά κατέβασα άλλο αρχείο και όλα οκ...μάλλον κάτι θα έλειπε από το άλλο αρχείο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Μάϊος 28, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 υπήρχε και αυτή η μικρή πιθανότητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάϊος 29, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2006 Κι όμως είδες... :tomato: Τι να πει κανεις... Αλλά και κάτι άλλο το Temporary Folder τι είναι ακριβώς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.