Jump to content

Nickel spray!!

Κωστάκης

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα... πρίνα απο μερικές μέρες άρχισα να modάρο ένα κουτάκι της altec (αναμενεται worklog:D :D :D )που στεγάζει προς το παρόν το pc μου και θα ήθελα αν 3έρει κάποιος να μου πεί άν υπάρχει spray χρώματος nickel για να βάψω κάποια πλαστικά μέρη...

Αρχική απάντηση από xrist22

Υπαρχει...ζητα το οπουδηποτε εχουν σπρεϋ.

οκ ευχαριστώ! :D:T: και απο τιμή?όσο τα κοινά χρώματα?

Αρχική απάντηση από Κωστάκης

οκ ευχαριστώ! :D:T: και απο τιμή?όσο τα κοινά χρώματα?

κάνε μια βόλτα στην Αθηνάς στο κέντρο έχει πολλά μαγαζιά με χρώματα και διαφορά τέτοια τιμές από 2-6 ευρώ ανάλογος μάρκα

Αρχική απάντηση από gsmaster

Πάρε κι ένα βερνίκι να το περάσεις απο πάνω γιατί εκεί που το πιάνεις θα μαυρίσει.

:T: thanx!!

Αρχική απάντηση από aggelopas

Υπαρχει nickel μαυρο?

Και αν ναι,τι σόι nickel ειναι??

Υπάρχει nickel σε ότι χρώμα θες. Κέντρα ζαντών έχουν πολλά χρώματα για όλους τους κάγκουρες :p

η ερώτηση μου κολλάει μόνο στο δεύτερο τμήμα του τίτλου... Υπάρχει UV Reactive spray? Βασικά θέλω να βάψω ένα κομμάτι plexy, και όταν δε πέφτει υπεριώδης ακτινοβολία να φαίνεται διάφανο, και όταν πέφτει να φωσφορίζει. Ζηητάω πολλά;

Πάντως για να ξέρεις επειδή έβαψα τις περασμένες μέρες με χρώμιο spray , πρόσεξε μην έχει τίποτα σκόνες η επιφάνειά σου.Επίσης καλά είναι να ψεκάζεις απαλά από απόσταση 0,5 μέτρο διότι αλλίως θα σου γίνουν πολύ μικρές σταγόνες.Είναι πολύ περίεργο χρώμα και θέλει πολύ προσοχή.

Μου κανει τεραστια εντυπωση οτι υπαρχει χρωμιο σπρει. Δηλαδη οταν γινει η βαφη πως θα φαινετε;; σαν κανονικο χρωμιο ή θα θωλωνει;;

Σαν κανονικό χρώμιο.Επίσης να πω ότι θέλει 2 μέρες τουλάχιστον για να στεγνώσει καλά ,αλλίως αν το ακουμπήσεις αφήνεις τα αποτυπώματά σου επάνω.Και αν του ρίξεις στο τέλος λούστρο χάνει την γυαλάδα και γίνεται σαν ασημί.

• 2 weeks later...

Απο τι ξερω το χρομιο σε σπρει δεν εχει ωραιο αποτελεσμα. Με λιγα λογια ειναι μουφα. Τωρα αν θελεις καλο πραγμα παρε τηλ. στο 210 3451679 ι chromio@ebox.gr τα παιδια ξερουν τι κανουν γιατι εκει εφτιαξα ολα τα εξαρτηματα νικελ στηο παπι μου. Φτιαχνουν και πλαστικα:baby:

Στο πρακτικερ ειχε πολλα νικελ χρωματα (πρασινο,κοκκινο,ασημι) αλλα δεν θυμαμαι να ειδα μαυρο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.