..::LaLa::.. Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2006 γιατί ορισμένες φορές ο firefox μου βγάζει αυτό?? και με το που πατας don't send κλείνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Μάϊος 27, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2006 είχα πιο παλιά έκδοση και μου έκανε ακριβώς το ίδιο.δοκίμασε την 1.5.0.3 (δεν μου έχει κρασάρει από την εγκατάσταση της)http://www.mozilla.com/firefox/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάϊος 27, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2006 Τι περιμενεις απο ροζ skin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
..::LaLa::.. Μάϊος 27, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2006 loool το ροζουλι είναι τρέλα σε οποιον αρεσει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
..::LaLa::.. Μάϊος 27, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2006 τελικα δουλεψε η 1.5.3!! δε μου το ξαναβγαλε... thnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamurabi Μάϊος 28, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Ελα μωρε τι ρωτας τωρα... η λυση σε ολα ειναι γνωστη... φορματ:-p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 28, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 ΡΕ παιδιά έγω έχω ένα άλλο πρόβλημα. Δεν παίζει τίποτα που έχει φτιαχτεί με flash και shockwave. Εννοείτει τα έχω τα plugins.Σε όποια έκδοση και να βάλω δεν τα παίζει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
..::LaLa::.. Μάϊος 28, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 οπως ειπε και ο αγαπητος hamurabi δε σε σωζει τιποτα περα απο format...μη σου πω οτι ακομα και μετα απο format θα εχεις προβλημα (:P:P:P:P) Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnson Μάϊος 28, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 10:03] ΡΕ παιδιά έγω έχω ένα άλλο πρόβλημα. Δεν παίζει τίποτα που έχει φτιαχτεί με flash και shockwave. Εννοείτει τα έχω τα plugins. Σε όποια έκδοση και να βάλω δεν τα παίζει.. Δεν πειράζει μωρέ, να έχεις και κάτι να ανοίγεις τον explorer... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Μάϊος 28, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 οπως ειδα την εικονα πριν διαβασω τι γραφεις νομιζα οτι το προβλημα σου θα ηταν το οτι ειναι ροζ ο firefox.. :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
..::LaLa::.. Μάϊος 28, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Αρχική απάντηση από louis_gas [Σήμερα, στις 18:53] οπως ειδα την εικονα πριν διαβασω τι γραφεις νομιζα οτι το προβλημα σου θα ηταν το οτι ειναι ροζ ο firefox.. :hehe: ρε λυσσα με το ροζ... εγω το βρισκω πολυ καλογουστο:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάϊος 28, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Αρχική απάντηση από johnson Δεν πειράζει μωρέ, να έχεις και κάτι να ανοίγεις τον explorer... :P Θα αστειέυεσαι βέβαια. Για τις δύσκολες αποστολές έχω τον OPERA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάϊος 28, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Τσου ρε! lynx da browser Παντως κι εμενα μου εβγαλε το ιδιο μυνημα παρολο που εχω καινουρια εκδοση του firefox. hm.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.