Jump to content

hotmail

..::LaLa::..

Recommended Posts

οχι αλλα μπορεις να επιλεξεις να δεχεσαι μονο απο τις επαφες σου

δε θέλω να δέχομαι μονο απο τις επαφές μου..

Εκανα τη βλακεια να χρησιμοποιησω το e-mail σε ενα site που το ζηταγε και τωρα καθε τρεις και λιγο μου στελνουν advertisements....

Ειναι πολυ εκνευριστικο....:getlost:

Αρχική απάντηση από ..::LaLa::.. [Σήμερα, στις 10:34]

δε θέλω να δέχομαι μονο απο τις επαφές μου..

Εκανα τη βλακεια να χρησιμοποιησω το e-mail σε ενα site που το ζηταγε και τωρα καθε τρεις και λιγο μου στελνουν advertisements....

Ειναι πολυ εκνευριστικο....:getlost:

Όρισέ το σα Junk mail....... ;)

οχι δεν ειχε...παντως απο την ωρα που το ορισα ως junk mail δεν εχει ξαναρθει...

Αρχική απάντηση από theodore80 [Σήμερα, στις 21:06]

Μπορείς να κοιτάξεις μπας και έχει unsubsribe κιολας.

ΕΚΕΙ είναι που την πατάνε και οι περισσότεροι..........ΑΝ πατήσεις unsubscribe, θα σου έρχονται δέκα-δέκα μετά........ :D

όσες φορές μου έχει τύχει δεν είχα πρόβλημα με το unsubscribe παντως.

Βέβαια δεν είναι και σε όλα τα site το ίδιο.

• 3 weeks later...

αμ...τωρα μου ερχεται ενα αλλο mail :( το εχω δηλωσει 200 φορες ως junk και συνεχιζει να ερχεται....

ελεος....πως σταματάει???

εχει τιτλο UBOOK και οταν το ανοιγω εχει κατι κινεζικα μεσα....

Εμ και συ τι τα ανοίγεις;

Βασικός κανόνας είναι... ΔΕΝ ανοίγουμε mail από αγνώστους...(πως μας λέγανε όταν είμαστε μικροί: "Δε μιλάμε σε αγνώστους!";;

Προφανως ο αποστολεας καθε φορα ειναι διαφορετικος, έτσι;

Έτσι δουλευουν αυτα τα ύπουλα :mad: :mad:

Πάντως, ρυθμισε το Junk Filter, και στειλε report στο hotmail, καθε φορα που σου ερχεται, μηπως μπορεσουν να κανουν κι αυτοί τπτ .

Λειτουργεί το junk mail ρε παιδιά;; Τέτοιου είδους mails δεν έρχονται από μία μόνο address. Εϊναι άπειρες οι παραλαγές που χρησιμοποιοιούν που είσαι αναγκασμένος πάντα ή να τα διαγράφεις ή να τα ορίζεις σαν junk...αλλά την επόμενη φορά θα σου έρθουν πάλι από άλλον "αποστολέα" όμως.....και ούτω καθ' εξής......

Εμενα μια χαρά μου δουλεύει. Τσεκάρω και κάθε τόσο τα Junk και όταν είναι κάποιο από γνωστό μου τον κάνω add στη safe list ώστε το επόμενο να έρθει στο Inbox αντί για το junk.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.