xrist Μάϊος 27, 2006 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2006 EιναιΑρχική απάντηση από demizz26 Να ανησυχώ για θερμοκρασίες? Τώρα με google earth,msn και firefoxes ανοιχτα έχω 63 βαθμούς. Είναι θερμοί οι presler όντως. Bios update έκανα πάντως. Τι λένε οι πιο έμπειροι? Δεν ειναι οπως οι Prescot...Oι θερμοκρασιες σου ειναι οντως αυξημενες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 27, 2006 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2006 οι presler δεν έχουν καμιά σχέση με preskot έχουνε τα ιδία watt μονό όταν ο presler είναι στα 4500@1,6δοκίμασε να προσθέσεις υγρό στο w/c γιατί απ ότι θυμάμαι πολλά κομμάτια από αυτά ήτανε ψιλό άδεια επίσης τόσα έδωσες.. βαλέ ένα καλύτερο w/c με τα ιδία λεφτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
demizz26 Μάϊος 27, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2006 Το γραφείο είναι από practicer (150 euro) -ασχετο- Τελωσπάντων, τις τελευταίες 2 ώρες πουσάριζα τη 7900gt. Βρήκα τα όριά της (με rivatuner) gpu core από 450mhz στα 540 και ram στα 800mhz από 660. Το αποτέλεσμα; Δωράκι άλλα 1000 3dmarks! Εσπασε λοιπον το όριο των 9000!! Θα δοκιμάσω να βάλω έναν ανεμιστήρα (κανονικό από αυτόν που χρησιμοποιούμε στα δωμάτια) να φυσάει πλάγια και πίσω από το κουτί για να διώχνει γρήγορα τον καυτό αέρα που φυσάει από τον ανεμιστήρα του ψυγείου. Να ανοίξω το κιτ να του βάλω νερό? Γίνεται? Ανοίγει? Δεν είναι λίγο ρίσκο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 27, 2006 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2006 Αρχική απάντηση από demizz26Θα δοκιμάσω να βάλω έναν ανεμιστήρα (κανονικό από αυτόν που χρησιμοποιούμε στα δωμάτια) να φυσάει πλάγια και πίσω από το κουτί για να διώχνει γρήγορα τον καυτό αέρα που φυσάει από τον ανεμιστήρα του ψυγείου. Να ανοίξω το κιτ να του βάλω νερό? Γίνεται?Ανοίγει? Δεν είναι λίγο ρίσκο? καθόλου....το αποσυνδέεις από το Pc και στο μπλοκ αντλία κάπου έχει ένα ακροφυσιο καπακωμένο αν θυμάμαι καλά αλλιώς βγάζεις την ασφάλεια από έναν σωλήνα και τραβάς να βγεικαι προσθετής νερό(απιονισμενο η απεσταγμενο) μέχρι να φουλάρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
demizz26 Μάϊος 27, 2006 Author #25 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2006 Μήπως το αφήσαν λίγο άδειο λαμβάνοντας υπόψιν οτι το νερο όταν ζεσταθεί διαστέλλεται?http://www.clab.edc.uoc.gr/physics/heat/heat_22.htmΜπορεί να είναι άκυρο αυτό που λέω βέβαια. Τι άλλο να κάνω? Το έχω βιδώσει πολύ προσεκτικά. Πάστα έβαλα και στο μπλοκ και στο cpu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Μάϊος 27, 2006 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2006 εμενα το aquagate το μεγαλο δεν μου το ειχαν γεμισει ολοκληρο,και σε full-load χτυπαγε το προειδοποιητικο συστημα του aquagate και μετα εκλεινε.Γεμισε το και μετα ξανακοιτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
demizz26 Μάϊος 28, 2006 Author #27 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 ok! μάλλον αυριο θα γίνει αυτό! Μετά το γέμισμα δρόσισε? Ποιό προειδοποιητικό σύστημα του aquagate εννοείς?ΥΓ: Ευτυχώς τουλάχιστο δεν κάνει throttling o cpu. Μόλις τον τσέκαρα και για αυτό με throttlewatch και πριμε95 να τρέχει για κανα μισάωρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Μάϊος 28, 2006 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Ρε το υστημα αυτο υπαρχει μονο στο μεγαλο aquagate οχι στα mini.Mολις το γεμισα ναι δροσισε 7βαθμους νομιζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Μάϊος 28, 2006 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Αρχική απάντηση από demizz26 [Χθες, στις 19:08] και με διακόπτη ον οφ. Πάντως πρέπει να φιλοξενήσει νέο δίσκο σύντομα! 40 γιγα ήταν αρκετά πριν 2 χρόνια αλλά οχι πια 120 εχω εγω και ηδη γεμισε.με κανα 250αρι πιστευω θα εισαικαλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos17 Μάϊος 28, 2006 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 πολυ καλες-συμφερουσες-ψαγμενες επιλογες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Μάϊος 28, 2006 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Πολύ ωραίο το συστηματάκι σου.Το γουφεράκι δεν έχει κραδασμους πάνω στο γραφείο;Γιατι δεν το βάζεις στο πάτωμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
demizz26 Μάϊος 28, 2006 Author #32 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Λοιποοον, έβγαλα την υδρόψυξη, την ανοίγω και αρχίζει και χύνεται νερό...Έκανα τα σεντόνια που την είχα βάλει....Τέλωσπάντων, ήταν σχεδόν γεμάτη, συμπληρώνω με απιονισμένο νερό αυτό το λίγο που χύθηκε και αυτή τη φορά έβαλα πάστα μόνο στο cpu και δεν την άπλωσα(έβαλα ένα μπιζέλι στη μέση) ενώ στο μπλόκ έβαλα μία λεπτή στρώση που τη άλειψα για να μπει στις μικροεσοχές του μπλοκ..Όπως έβαζα πίσω την κάρτα γραφικών, τραβάω καταλάθως έναν πυκνωτή και μου μένει στα χέρια. Ευτυως τον κόλλησα με κολλητήρι προσεκτικά και όλα οκ! Βάζω μπρός και έχω 3-4 βαθμούς πιο κρύο σύστημα. Δεν ξέρω αν άξιζε τον κόπο έχασα μισή μέρα και πήγα να καταστρέψω και τη GPU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Μάϊος 31, 2006 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2006 το τανκ το εχεις μεσα ή εξω απο το κουτι? αν το εβγαζες σε περιπτωση που ειναι μεσα νομιζω πως θα επεφταν οι θερμοκρασιες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
demizz26 Μάϊος 31, 2006 Author #34 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2006 Το τανκ είναι ένα με την αντλία. Τελικά δεν αξίζει τον κόπο αυτό το μαραφέτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.