megapixel Φεβρουάριος 16, 2007 #101 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2007 Μα εχω ηδη δωσει. Απλως τωρα εκανα μια νεα καταχωρηση καρτα. Την ιδια στην ουσια με αλλο ονομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Φεβρουάριος 17, 2007 #102 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 Βασικα βραχυκυκλωσα....Το προβλημα σου ποιο ειναι?Εχεις πιστωτικη/ χρεωστικηκαι εδωσες αλλα στοιχεια εκτος των αναγραφωμενων καικολλησε η συναλλαγη στο ebay?Και εσυ ομως κατεθεσες χρηματα σε αυτα τα στοιχεια?Γιατι εδωσες αλλα και οχι οπως αναγραφονται??H πιστωτικη/ χρεωστικη καρτααν διαβασεις το RTFM θα δεις οτι ειναι εντελως προσωπικηγια το ατομο που αναγραφεται και οχι για αλλα στοιχεια.Διορθωσε τα και γραψε τα οπως ακριβως ειναι στην καρτα και οπως αντιστοιχα σε ερχεται η χρεωση η η ενημερωση του λογαριασμου απο την τραπεζα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
megapixel Φεβρουάριος 17, 2007 #103 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 Tον οκτώβριο του 2006 μου καναν block το ebay account ενω ειχα ανοιχτες δημοπρασιες ως πωλητης. Τους εστειλα δεκαδες email και fax αλλα ποτε δε πηρα απαντηση!!! Δεν ξερω το λογο!!!! Αισχος! Τωρα εχω ανοιξει εναν αλλο λογαριασμο εδω και 2 μηνες και ρωτω. Τι πρεπει να κανω για να μπορεσεω να καταχωρισω την πιστωτικη ωστε να μπορεσω να πουλησω. Γι αυτο θελω να δω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Φεβρουάριος 17, 2007 #104 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 Αυτο που λες ειναι ασχετο με το θεμα μας.Ριντ δε φακιν' τιτλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
megapixel Φεβρουάριος 17, 2007 #105 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από aggelopas [Σήμερα, στις 13:55] Αυτο που λες ειναι ασχετο με το θεμα μας.Ριντ δε φακιν' τιτλο! Απαντω στο 2cpu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papas Φεβρουάριος 25, 2007 #106 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2007 Σε περιπτωση που παρεις κατι απο αμερικη κ στο στειλουν δηλωμενο σαν δωρο πληρωνεις τπτ για παραλαβη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.