kritikos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2006 γίνεται να βάλω 2 activation keys χωρίς το 2ο να ακυρώσει τι1ο ώστε να μη χάσω την ισχύ και των 2; Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnson Μάϊος 26, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2006 Πρέπει να γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Μάϊος 26, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2006 Δεν γίνεται παιδιά, ούτε στην εκδοση 6 ούτε και στην 5, εκτός κι αν υπάρχει κανα "κόλπο". BTW, τί τα θέλεις 2 κλειδιά? Μόνο αυτό με την μεγαλύτερη διάρκεια χρειάζεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάϊος 26, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2006 Αρχική απάντηση από inertiacreep Δεν γίνεται παιδιά, ούτε στην εκδοση 6 ούτε και στην 5, εκτός κι αν υπάρχει κανα "κόλπο". BTW, τί τα θέλεις 2 κλειδιά? Μόνο αυτό με την μεγαλύτερη διάρκεια χρειάζεσαι. Ακριβώς αυτό! Δεν προστίθενται τα διαστήματα ενεργοποίησης, οπότε γιατί να τα έχεις και τα δύο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Ιούνιος 8, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2006 για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα το γραφω εδωεγω δεν μπορω να κανω install το kaspersky internet security 6μου βρισκει το kav 5 που εχω μεσα του κανω uninstall κανω reboot και ξαναδοκιμαζω αλλα στην μεση περιπου και εκει που γινεται το install μου κανει roll back τα filesγνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Ιούνιος 8, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2006 Δε σου βγάζει κανά μήνυμα λάθους στο τέλος? Έτσι απλά rollback? Αφού απεγκαταστήσεις το KAV5, τρέξε κανα προγραμμα καθαρισμού μητρώου (μήπως έχει μείνει τπτ εκεί), reboot και ξαναδοκίμασε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Ιούνιος 8, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2006 ειχα το kasperky security suite 5 αγορασμενο με αδεια για 3 χρηστες και,με το γνησιο κλειδι μπορω κατεβαζοντας τις αναβαμθισεις απο το site να το χρεισιμοποιησω χωρις κανενα προβλημα.Αυτη τη στιγμη χρεισιμοποιω την εκδοση 6 του security suite για εναν χρονο που περιεχει τα παντα και ειναι αρκετα καλοοοοοο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonybros Ιούνιος 9, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2006 κατι παραξενο με το Kaspersky 6,0 μου συμβαινει. Σημερα μου βγαζει ενα μηνυμα οτι " the threat signatures are obsolete. Your computer is at risk. You are advised to update the signatures immediately". Και εφοσον κανω update κανονικα και δειχνει οτι update successfully ktl το μηνυμα αυτο συνεχειζει να εμφανιζεται και δεν λεει να φυγει οτι και αν κανω (και μετα απο πολλες φορες update και restart). Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodore80 Ιούνιος 21, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2006 Για τσέκαρε την ημερομηνία του συστήματός σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Ιούνιος 21, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2006 99% εχεις αλλαξει την ημερομηνια στις ρυθμισεις και το ξεχασες. 1% εχεις κολλησει καινουργιο worm και παρεμποδιζει την λειτουργια του antivirus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.