Jump to content

kaspersky

kritikos

Recommended Posts

Δεν γίνεται παιδιά, ούτε στην εκδοση 6 ούτε και στην 5, εκτός κι αν υπάρχει κανα "κόλπο". BTW, τί τα θέλεις 2 κλειδιά? Μόνο αυτό με την μεγαλύτερη διάρκεια χρειάζεσαι.

Αρχική απάντηση από inertiacreep

Δεν γίνεται παιδιά, ούτε στην εκδοση 6 ούτε και στην 5, εκτός κι αν υπάρχει κανα "κόλπο". BTW, τί τα θέλεις 2 κλειδιά? Μόνο αυτό με την μεγαλύτερη διάρκεια χρειάζεσαι.

Ακριβώς αυτό! Δεν προστίθενται τα διαστήματα ενεργοποίησης, οπότε γιατί να τα έχεις και τα δύο?

• 2 weeks later...

για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα το γραφω εδω

εγω δεν μπορω να κανω install το kaspersky internet security 6

μου βρισκει το kav 5 που εχω μεσα του κανω uninstall κανω reboot και ξαναδοκιμαζω αλλα στην μεση περιπου και εκει που γινεται το install μου κανει roll back τα files

γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω ;

Δε σου βγάζει κανά μήνυμα λάθους στο τέλος? Έτσι απλά rollback? Αφού απεγκαταστήσεις το KAV5, τρέξε κανα προγραμμα καθαρισμού μητρώου (μήπως έχει μείνει τπτ εκεί), reboot και ξαναδοκίμασε...

ειχα το kasperky security suite 5 αγορασμενο με αδεια για 3 χρηστες και,με το γνησιο κλειδι

μπορω κατεβαζοντας τις αναβαμθισεις απο το site να το χρεισιμοποιησω χωρις κανενα προβλημα.Αυτη τη στιγμη χρεισιμοποιω την εκδοση 6 του security suite για εναν χρονο που περιεχει τα παντα και ειναι αρκετα καλοοοοοο!:zzz:

κατι παραξενο με το Kaspersky 6,0 μου συμβαινει. Σημερα μου βγαζει ενα μηνυμα οτι " the threat signatures are obsolete. Your computer is at risk. You are advised to update the signatures immediately". Και εφοσον κανω update κανονικα και δειχνει οτι update successfully ktl το μηνυμα αυτο συνεχειζει να εμφανιζεται και δεν λεει να φυγει οτι και αν κανω (και μετα απο πολλες φορες update και restart).

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.