esykas Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2006 ΚαλημέραΜπορεί κάποιος να μου πεί τις ρυθμίσεις που κάνω γιά να γίνει η σελίδα των Φόρουμ στό μέγεθος τις 12άρας του λάπ-τοπ; Έχει μπάρες δεξιά και αριστερά.Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 26, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2006 Τι ανάλυση έχεις στην οθόνη του φορητού; Link to comment Share on other sites More sharing options...
esykas Μάϊος 26, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2006 800X600 24bits Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnson Μάϊος 26, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2006 Με 1024χΧΧΧ κ πάνω δεν θα είχες πρόβλημα. Τώρα αν υπάρχει κάποια optimised για 800χ600επιλογή δεν γνωρίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esykas Μάϊος 26, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2006 προσεξε εχω το προβλημα στα φόρουμ,όταν βάλω 1024 στην πρώτη σελίδα των γουΐντους την μεγαλώνει πολυ και χάνω την μπάρα .Η οθόνη είναι 12'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 26, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2006 Μπορείς να ανεβάσεις ένα print screen να καταλάβουμε τι εννοείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 26, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos Μπορείς να ανεβάσεις ένα print screen να καταλάβουμε τι εννοείς; δεν χρειάζεταιαπλός βαλέ και εσύ στην οθόνη σου 800χ600 να δεις πως φαίνονται τα sitesόλα τα sites πια είναι optimized για 1024χ768 Link to comment Share on other sites More sharing options...
esykas Μάϊος 26, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2006 οκ θα το δοκιμάσω και έτσι ευχαριστώ το δοκιμασα και έτσι αλλά τίποτα μάλον είναι μικρή η οθόνη σήμερα παρατήρησα ότι όποτε θέλει διορθόνετε αισθητά.Όταν γράφω το μήνυμα υπάρχη πρόβλημα όταν μπαίνω στο Φόρουμ αυτοδιορθόνετε είναι ενοχλητικό πάντος,μήπως έχει ρυθμίσεις κάπου στον explorer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
esykas Μάϊος 27, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2006 ρε παιδιά και κάτι ακόμη τα windows που έχω βάλει στό Λάπ-τοπ τα έχω και στο ντέσκτοπ δηλωμένα στήν microsoft .Θα (κλειδωθούν) η δέν θα έχω μόνο τις ενημερώσεις;και τίποτα άλλο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 27, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2006 Αρχική απάντηση από esykas ρε παιδιά και κάτι ακόμη τα windows που έχω βάλει στό Λάπ-τοπ τα έχω και στο ντέσκτοπ δηλωμένα στήν microsoft .Θα (κλειδωθούν) η δέν θα έχω μόνο τις ενημερώσεις;και τίποτα άλλο!! Κοίτα, η άδεια της Microsoft, είναι για ένα μηχάνημα. Τώρα, αν το έχεις βάλει και στα δύο, προφανώς δε θα μπορέσει να σου κάνει την ενεργοποίηση των windows, μιας και θα είσαι σε διαφορετικό μηχάνημα από αυτό που έχει ενεργοποιηθεί αρχικά, οπότε σε 30 μέρες από την ημέρα που τα εγκατέστησες θα κλειδώσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esykas Μάϊος 28, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Ναι τα έχω βάλει στο λάπ τοπ και δέν τα αναγνωρίζει για αυθεντικά,όταν λέμε θα κλειδώσουν τι ενοούμε.Απλώς δέν θα γίνονται η αναβαθμίσεις σε ασφάλεια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 28, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Όχι, δε 8α μπορείς να μπείς στην επιφάνεια εργασίας. Τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esykas Μάϊος 28, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 ευχαριστώ θα προετοιμάσω το έδαφος:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.