Jump to content

Βγαζει αλμπουρνεζικα το hotmail

hayabusa

Recommended Posts

Μου εστειλαν ενα μηνυμα στο ταχυδρομειο μου στο hotmail το οποιο ομως δεν εμφανιζει κανονικους χαρακτηρες αλλα οτι πιο κινεζικο υπαρχει. Ξερει κανεις πως να το διορθωσω γιατι το περιεχομενο περιεχει κατι κωδικους και ψευδονυμα που δεν πρεπει να χαθουν σε καμια περιπτωση.

Λιγη βοηθεια επειγοντως.:help: :help:

Δοκίμασε να αλλάξεις το Encoding της σελίδας. Μερικές φορές το ΚαυτόΓράμμα δεν το καταλαβαίνει.

Λογικά για να τα βλέπεις κινέζικα, είναι UTF-8 και το βλέπεις σε Win1253 ή ISO, η συμβαίνει το ανάποδο, είναι Win1253 ή ISO και το βλέπεις σε UTF-8

Αν δε διορθώνεται έτσι, δε μπορώ να σου πω κάτι άλλο... Υπάρχει περίπτωση να έχει χαλάσει κατά τη μεταφορά από server σε server. Το κάνουν καμμιά φορά γιατί δε συνεργάζονται σωστά μεταξύ τους.

Δε νομίζω να φταίει ο firefox...είναι το πρόβλημα που λέει o Wizard πιό πάνω. Το είχα πάθει παλιά με ενα mail, πάντως ότι κι αν δοκίμασα, δεν κατάφερα τίποτα. Λες να δουλέψει με το word dimitris74? Αν το έχω κρατήσει θα δοκιμάσω κι εγώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.