Jump to content

Αλλαζει το λογισμικ της ψηφιακης φωτογραφικης?????

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 10:47]

ισως φανει γελοιο αλλα ποτε δεν ξερει κανεις....

Οταν τραβας φωτογραφιες...πατας το πληκτρο μεχρι τη μεση ωστε να νεταρει και βρει ρυθμισεις?ΥΠοτιθεται οτι θα σου αναψει ενα ενδεικτικο σηματακι..τοτε μπορεις να το πατησεις μεχρι τερμα και να βγαλεις φωτογραφιες...!

Εχω "παιξει" με μια τετοια παλια για πολυ λιγο και μονο παραπονο δεν ειχα για το πως τραβγαγε στο "auto"!Aν δεν ειναι καποιο τεχνικο προβλημα της μηχανης ...(που δεν νομιζω αλλα μια φωτο θα βοηθουσε) τοτε κατι κανεις λαθος...το θεωρω πιο σιγουρο!

Τροπο θελουν ολες τους...:p

να ένα παράδειγμα σε VGA(πιο πολύ δε χωράει),δηλαδή το ίδιο χάλι είναι...Δείτε τη και κάντε προτάσεις

post-4622-1416072650,9773_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 17:50]

Μόνο στις κοντινές στο κάνει αυτό; Το macro το έχεις ρυθμίσει; Γενικότερα μάλλον δεν εστιάζει καλά αυτόματα...

και τώρα τι?

Κοίτα έχω Sony (παλιότερο μοντέλο βέβαια, την DSC-P92) και ίσως μπορώ να σε βοηθήσω σε ό,τι αφορά τις ρυθμίσεις της μηχανής... Μέσω ΠΜ άμα θέλεις γιατί είμαστε λίγο εκτός θέματος...

Στην πρώτη φωτογραφία υπάρχει πρόβλημα στην εστίαση. Σίγουρα πριν βγάλεις τη φωτογραφία, η πράσινη ένδειξη στην LCD που δηλώνει αν έγινε εστίαση αναβόσβηνε... Σε κοντινές φωτογραφίες να ενεργοποιείς τη λειτουργία macro.

Οι άλλες δύο τώρα μου φαίνονται καθαρές. Δε βλέπω πρόβλημα εκτός αν με ξεγελάει η αισχρή οθόνη μπροστά από την οποία κάθομαι τώρα. Στην τελευταία τα αυτοκίνητα έχουν βγει καθαρά, ο άνθρωπος όχι, ίσως επειδή κινούνταν και η μηχανή σου δεν είχε μεγάλη ταχύτητα κλείστρου.

Δεν νομίζω ότι η μηχανή σου έχει κάποιο πρόβλημα... Δηλαδή αν προσέξεις η μηχανή να εστιάσει σωστά, θα βγει καθαρή η φωτογραφία... Δοκίμασε να βγάλεις ξανά το κινητό σου με λειτουργία macro, χωρίς zoom, από την ίδια απόσταση...

απλα πρεπει να την μαθεις.....

δικιο εχει ο nickstamat...

και στα μπαλκονια που εχει μερα...δεν χρειαζεται να βαζεις φλας..

μπερδευεις την μηχανη και σου μικραινει το χρονο για το κλειστρο ..για αυτο και ο ανθωπος που κινειται φαινεται ετσι...

Στην πρωτη απλα ησουν πολυ κοντα...

τραβα καμποσες με φλας και χωρις φλας να δεις διαφορες...(οχι στα σκοταδια....την μερα!)

κοιταξε, το φλας ειναι για νατικειμενα που βρισκονται το πολυ 4-5 μετρα μακρια απο την μηχανη. αν βγεις σε εναν ανοιχτο χωρο απογευμα και τραβηξεις φωτογραφια με φλας θα σου βγει πολυ σκοτεινη ενω αν την τραβηξεις χωρις φλας θα σου βγει πολυ καλυτερα. αλλα ακομη και αν ειναι βραδυ και βρισκεσαι πχ σε ενα γηπεδο κατα την γνωμη μου ειναι προτιμοτερο να βαλεις την μηχανη να τραβηξει χωρις φλας και με ενεργοποιημενη την γρηγορη ληψη.

εγω σε τετοιες περιπτωσεις χρησιμοποιω το action mode και τραβαω χωρις φλας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.