Jump to content

Αλλαζει το λογισμικ της ψηφιακης φωτογραφικης?????

Recommended Posts

Καλημεριζω τα θηρια του φορουμ.

Αυτες τις μερες μου περασε απο το μυαλο η απορια σχετικα με το κατα ποσο αλλαζει το λογισμικο της ψηφιακης φωτογραφικης μηχανης. Καποιος μου ειπε πως γινεται και οτι βελτιωνει την ταχυτητα του διαφραγματος και του ISO. Αν οντως μπορει να γινει ξερει κανεις να μου πει πως και να με κατατοπισει σχετικα; Η ψηφιακη μου ειναι η ΗΡ Μ407. Ευχαριστω πολυ.

Toυλαχιστον στη δικια μου Olympous E-300 αναβαθμισα το firmware και κερδισα επιπλεον

options στο menu της + καποιες βελτιωσεις στο διαφραγμα.Λογικα θα γινεται και στη δικια σου...

απ'οτι ειδα βελτιωνει κατι σχτικα με τις ενδειξεις της μπαταριας και κατι αλλο στο Fast shot.

να σε ρωτησω και κατι μιας και εχεις ηδη κανει firmware update: υπαρχει κανενα ρισκο( οτιδηποτε) και η ολη διαδικασια ειναι ευκολη η με το παραμικρο λαθος αντε γεια;

• 3 weeks later...

Έχω και εγώ ένα πρόβλημα με τη ψηφιακή μου.Είναι μια Sony Cybershot DSC W12.Παρόλο που είναι 5mp οι φωτογραφίες της δεν είναι καθόλου καθαρές,όχι μόνο αυτές που είναι σε κίνηση αλλά και αυτές με σταθερή λήψη.Τι μπορεί να συμβαίνει?Υπάρχει αναβάθμιση?Λύνεται το πρόβλημα?Τι μπορείτε να μου προτείνετε?

Δεν κάνει μόνο η ανάλυση του αισθητήρα τη μηχανή... Παίζουν πολλά ρόλο. Φακός πχ. Δεν την ξέρω τη μηχανή σου πάντως παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις. Αν και δεν είναι απόλυτο οτι θα καταφέρεις τίποτα...

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 12:26]

Δεν κάνει μόνο η ανάλυση του αισθητήρα τη μηχανή... Παίζουν πολλά ρόλο. Φακός πχ. Δεν την ξέρω τη μηχανή σου πάντως παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις. Αν και δεν είναι απόλυτο οτι θα καταφέρεις τίποτα...

Τι ρυθμίσεις προτείνεις να δω-αλλάξω?Αν τη πάω στο service γίνεται τίποτα?Να τη πάω?

δεν νομιζω οτι εχει νοημα να την πας για σερβις δεδομενου οτι οπως φαινεται δεν εχει καποιο τεχνικο προβλημα.

η προταση μου ειναι να παιξεις με τις ρυθμισεις του αισθητηρα της εκθεσης κλπ.

Αρχική απάντηση από knight_77

Το φακο της μηχανης σου τον εχεις καθαρισει καθολου?

έχει δίκιο το παλικάρι. αυτο μου ξέφυγε τελείως. για δοκίμασε να τον καθαρίσεις και μας λες τι έγινε.

Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 09:11]

εννοουμε να τον τριψεις απαλα με λιγο στεγνο βαμαβακι για να φυγουν τυχον δαχτυλιες και σκονη..

Δεν εννοώ αυτό.Το δοκίμασα αλλά πάλι τίποτα.Σε τελείως σταθερή θέση η μηχανή δεν έβγαζε καθαρά το κινητό μου και του πρόσθεται πολυ θόρυβο.’λλη πρόταση?Ξέρει κανείς τη μηχανή?

ισως φανει γελοιο αλλα ποτε δεν ξερει κανεις....

Οταν τραβας φωτογραφιες...πατας το πληκτρο μεχρι τη μεση ωστε να νεταρει και βρει ρυθμισεις?ΥΠοτιθεται οτι θα σου αναψει ενα ενδεικτικο σηματακι..τοτε μπορεις να το πατησεις μεχρι τερμα και να βγαλεις φωτογραφιες...!

Εχω "παιξει" με μια τετοια παλια για πολυ λιγο και μονο παραπονο δεν ειχα για το πως τραβγαγε στο "auto"!Aν δεν ειναι καποιο τεχνικο προβλημα της μηχανης ...(που δεν νομιζω αλλα μια φωτο θα βοηθουσε) τοτε κατι κανεις λαθος...το θεωρω πιο σιγουρο!

Τροπο θελουν ολες τους...:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.