cypherth Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2006 ψάχνω για 25άρη ανεμιστήρα για το πλαινό του στάκερ μου. δεν έχω βρει κάπου , μπορείτε να μου πείτε κάποιο μαγαζί αθήνα ή θεσσαλονίκη και περίπου τι τιμές παίζουν... (αν είναι και αθόρυβοσ τόσο το καλύτερο...όσο γίνεται δηλαδή) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 26, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2006 δεν εχω δει να πουλανε πουθενα μεμονωμενους. μονο μαζι με το κουτι εχω δει να πηγαινουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Μάϊος 26, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2006 http://www.comairrotron.com/dcfans.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Μάϊος 26, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2006 Η εστω http://www.hydrocentre.com.au/images/250_industrial_fan.JPG EDIT: Έλεος με τη φωτό!.......Στην έκανα link..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 26, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2006 τι ειναι αυτο το πραγμα????? αν το βαλει αυτο μεσα στο μηχανημα θα απογειωθει !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypherth Μάϊος 26, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2006 πλάκα πλάκα γέλιο θα είχε, θα του έβαζα και έναν ροοστάτη και ηχομωνοτικό "ντύσιμο"μπροστά και πίσω του, μια μικρή σίτα (διπλή μάλλον μπροσ πίσω) και θα γινόταν ωραία πατέντα... πλάκα πλάκα κάποιο μαγαζί θα πρέπει να φέρνει δε μπορεί...έστω και κατά παραγγελία, αλλλιώς "φτιαχτός" από ψυγείο...αλλά από θόρυβο θα σκίζει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Μάϊος 26, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2006 Το παραπανω βγαινει και σε Noiseless με την διαφορα οτι γυριζεις τον ανεμιστηρα με μανιβελα με το χερακι σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 29, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2006 Αρχική απάντηση από cypherth πλάκα πλάκα γέλιο θα είχε, θα του έβαζα και έναν ροοστάτη και ηχομωνοτικό "ντύσιμο"μπροστά και πίσω του, μια μικρή σίτα (διπλή μάλλον μπροσ πίσω) και θα γινόταν ωραία πατέντα... πλάκα πλάκα κάποιο μαγαζί θα πρέπει να φέρνει δε μπορεί...έστω και κατά παραγγελία, αλλλιώς "φτιαχτός" από ψυγείο...αλλά από θόρυβο θα σκίζει.. NAI !!!!! βαλτου και δυο φτερα και θα μιλαμε για τον πρωτο ιπταμενο υπολογιστη !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Μάϊος 29, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2006 Αρχική απάντηση από cypherth [26-05-2006 12:16] πλάκα πλάκα κάποιο μαγαζί θα πρέπει να φέρνει δε μπορεί...έστω και κατά παραγγελία, αλλλιώς "φτιαχτός" από ψυγείο...αλλά από θόρυβο θα σκίζει.. Ασημακόπουλος Πλατεία Καρύτση....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Μάϊος 29, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2006 [EDIT: Έλεος με τη φωτό!.......Στην έκανα link..... Oχι...γιατι ???!!! Και εριξα τοσο γελιο οταν τη ποσταρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGka8lz Ιούνιος 2, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2006 μην γελάσεις!8α βρείς σιγουρα αυτο που θες σε μαγαζι με αποροφητηρες κουζινας etc !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Ιούνιος 2, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2006 Και σε μαγαζια με ψυκτικα υπαρχουν ανεμιστηρες τετοιων διαστασεων και μεγαλυτερων ακομα αλλα δεν ξερω αν εχουν 12βολτους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcmanol1416003162 Ιούνιος 2, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2006 το www.extremshop.gr μου φαινεται οτι εχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.