Jump to content

25αρης ανεμιστήρας

cypherth

Recommended Posts

ψάχνω για 25άρη ανεμιστήρα για το πλαινό του στάκερ μου. δεν έχω βρει κάπου , μπορείτε να μου πείτε κάποιο μαγαζί αθήνα ή θεσσαλονίκη και περίπου τι τιμές παίζουν... (αν είναι και αθόρυβοσ τόσο το καλύτερο...όσο γίνεται δηλαδή)

πλάκα πλάκα γέλιο θα είχε, θα του έβαζα και έναν ροοστάτη και ηχομωνοτικό "ντύσιμο"μπροστά και πίσω του, μια μικρή σίτα (διπλή μάλλον μπροσ πίσω) και θα γινόταν ωραία πατέντα...

πλάκα πλάκα κάποιο μαγαζί θα πρέπει να φέρνει δε μπορεί...έστω και κατά παραγγελία, αλλλιώς "φτιαχτός" από ψυγείο...αλλά από θόρυβο θα σκίζει..:)

Αρχική απάντηση από cypherth

πλάκα πλάκα γέλιο θα είχε, θα του έβαζα και έναν ροοστάτη και ηχομωνοτικό "ντύσιμο"μπροστά και πίσω του, μια μικρή σίτα (διπλή μάλλον μπροσ πίσω) και θα γινόταν ωραία πατέντα...

πλάκα πλάκα κάποιο μαγαζί θα πρέπει να φέρνει δε μπορεί...έστω και κατά παραγγελία, αλλλιώς "φτιαχτός" από ψυγείο...αλλά από θόρυβο θα σκίζει..:)

NAI !!!!! βαλτου και δυο φτερα και θα μιλαμε για τον πρωτο ιπταμενο υπολογιστη !!!!!

Αρχική απάντηση από cypherth [26-05-2006 12:16]

Ασημακόπουλος Πλατεία Καρύτση....... ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.