Jump to content

"Κινέζικα" αντί για ελληνικά μετά από format

iparout

Recommended Posts

Χαίρετε.

Αναγκάστηκα να κάνω format πριν απο λίγο καιρό και παρότι έβαλα ΟΛΕΣ τις ρυθμίσεις σωστά κατά το installation των windows, δυστυχώς πλέον, κάποια προγράμματα δεν αναγνωρίζουν καθόλου τα ελληνικά αλλά βγάζουν "αλαμπουρνέζικα". Ένα από αυτά είναι και το Nero 7.0.1.4 Multilanguage Edition, το οποίο όχι μόνο δεν αναγνωρίζει τα ελληνικά filenames των αρχείων αλλά βγάζει και τα menu του σε "αλαμπουρνέζικα". Ένα άλλο είναι το CDBurnerXP Pro.

Μπορεί κάποιος να μου πει πώς θα λυθεί το πρόβλημα ? Ή τουλάχιστον να προτείνει κάποιο αξιόπιστο Burning software που δεν θα έχει αυτό το πρόβλημα ?

Thanks in advance.

δυστυχως ξεχασες να βαλεις υποστηριξη ελληνικων στην τριτη καρτελα που ειναι για τις γλωσσες στην εγκατασταση των win...

Δες απο control panel στο language non-unicode progz..

εμενα αυτο το προβλημα μου παρουσιαστηκε μονο στην εγκατασταση του πολυμαηχανηματος μου παλι μετα απο φορματ και ετσι τωρα ουτε που ξερω τι ρυθμισεις εχει. λετε να φτιαχνεται απο εκει;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.