Jump to content

side panel with 25cm fan για Armor & Kandalf...

blade_pan

Recommended Posts

Θα τα φέρει το Multirama από όσο γνωρίζω. Μπορείς να τους κάνεις ένα τηλέφωνο και ενδεχομένως να μπορείς να το παραγγείλεις κιόλας.

τα βλεπω τοσο καιρο στο site της thermaltake αλλα δεν καταφερα να τα εντοπισω σε καποιο eshop. αντιθετα to armor junior που εφμανιστηκε πολυ αργοτερα στο site υπαρχει ηδη στην αγορα.

δεν εχω ακομα κανενα απο αυτα τα κουτακια, αλλα με ενδιαφερει πολυ το καινουριο kandalf VA9003SWA που θα πωλειται ετοιμο με το νεο side panel. φυσικα αν δεν εχει καμια τραγικη διαφορα στην τιμη.

και μια απορια που δεν καταφερα να λυσω απο τα reviews που εχω διαβασει. το ασημενιο εναντι του μαυρου εκτος φυσικα απο τη διαφορα στο βαρος, στην τιμη και στο υλικο κατασκευης(αλουμινιο), εχει καλυτερη συμπεριφορα με τις θερμοκρασιες??

για καποιον που εχει ηδη ενα Armor ή Kandalf μοιαζει να ειναι καλη λυση...

(υποδεεστερη imho τoυ 4χ120mm fan tray του Stacker 830)

αλλα σαν αυτονομο κομματι

μου φαινεται καπως φορτωμενο αισθητικα το πλαινο

με ολα αυτα τα μαυρα μπλιμπλικια, τον ανεμιστηρα και τις ασφαλειες...

ειδωμεν...

Παντως αν εβρισκα το ιδιο φανακι που εχει στο πλαινο, ευχαριστως εφτιαχνα πλεξι πλαινο για το stacker με αυτη την παπαντζα επανω. Ξερει κανεις αν πωλειται ξεχωριστα?

Αρχική απάντηση από spresv

Παντως αν εβρισκα το ιδιο φανακι που εχει στο πλαινο, ευχαριστως εφτιαχνα πλεξι πλαινο για το stacker με αυτη την παπαντζα επανω. Ξερει κανεις αν πωλειται ξεχωριστα?

Δεν πωλειται...αλλα μπορουμε αμα θες να βαλουμε κανενα κανιστρο πανω στο παραθυρο...:rolf:

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

για καποιον που εχει ηδη ενα Armor ή Kandalf μοιαζει να ειναι καλη λυση...

(υποδεεστερη imho τoυ 4χ120mm fan tray του Stacker 830)

αλλα σαν αυτονομο κομματι

μου φαινεται καπως φορτωμενο αισθητικα το πλαινο

με ολα αυτα τα μαυρα μπλιμπλικια, τον ανεμιστηρα και τις ασφαλειες...

ειδωμεν...

αυτά τα μαύρα τι είναι και πως μπορούνε να αντικατασταθούνε

ρωταω γιατί έχω τα ιδία στο xaser 3 και θέλω να βάλω άλλο πλέξη

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

αυτά τα μαύρα τι είναι και πως μπορούνε να αντικατασταθούνε

ρωταω γιατί έχω τα ιδία στο xaser 3 και θέλω να βάλω άλλο πλέξη

Αυτά είναι κάτι πλαστικά σαν καρφάκια. Είναι δυο κομμάτια. Ένα κομματάκι που μπαίνει μέσα στο plexy και είναι τρύπιο στη μέση και μια σφήνα που μπαίνει στην τρύπα και κάνει το μέσα κομμάτι να ανοίγει και έτσι πιάνει. Βγαίνουν πανεύκολα άμα θες. Απλώς τα τραβάς προς τα έξω και βγαίνουν. Μετά μπορείς να τα ξαναβάλεις χωρίς κανένα πρόβλημα. Θα μπορούσες να τα αλλάξεις με βίδες. Προσωπικά θα έβαζα flat αλενόβιδες. ;)

• 4 weeks later...

Καλό το πλαινό με το 250mm ανεμιστήρι. Αλλά κάπως υπερβολικό δεν βρίσκετε? :TD:

Πιστεύω ότι με 12άρια θα ήταν πολύ καλύτερο το αισθητικό αποτέλέσμα. :nerd:

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Αυτά είναι κάτι πλαστικά σαν καρφάκια. Είναι δυο κομμάτια. Ένα κομματάκι που μπαίνει μέσα στο plexy και είναι τρύπιο στη μέση και μια σφήνα που μπαίνει στην τρύπα και κάνει το μέσα κομμάτι να ανοίγει και έτσι πιάνει. Βγαίνουν πανεύκολα άμα θες. Απλώς τα τραβάς προς τα έξω και βγαίνουν. Μετά μπορείς να τα ξαναβάλεις χωρίς κανένα πρόβλημα. Θα μπορούσες να τα αλλάξεις με βίδες. Προσωπικά θα έβαζα flat αλενόβιδες. ;)

Thanks Μάκη

Και εγώ με φλατ αλεν βιδες το σκέφτομαι αλλά φοβάμαι να μην βρίσκουνε σε τίποτα από πίσω γιατί παλιά είχα πρόβλημα ένα κουτάκι που είχα δοκιμάσει

περιμενουμε εντυπωσεις!!....θορυβος-θερμοκρασιες πριν και μετα-αντε και καμια φωτο...:rolleyes:

• 3 weeks later...

Λοιπον δεν μπορω να το βρω πουθενα!!:(

Ξερει κανεις τπτ...

bvb για πες εντυπωσεις...

λοιπον sorry για την καθυστεριση αλλα επρεπε να απλωσουμε και την κορμαρα μας κανα 10ημερο σε καποια παραλια.

απ το λιγο καιρο που το εχω πανω παρατηρησα μειωση 3-4 C στην μητρικη και στο psu. θερμοκρασια cpu σχεδον ιδια αντε ενα βαθμο κατω..

απο θορυβο ολα καλα ασε που ειναι και πιο ευχαριστος απ τον ηχο που κανανε οι 12αρηδες & οι 8αρηδες πριν αυτα θα επανερθω με φοτο προσεχως

λοιπον sorry για την καθυστεριση αλλα επρεπε να απλωσουμε και την κορμαρα μας κανα 10ημερο σε καποια παραλια.

απ το λιγο καιρο που το εχω πανω παρατηρησα μειωση 3-4 C στην μητρικη και στο psu. θερμοκρασια cpu σχεδον ιδια αντε ενα βαθμο κατω..

απο θορυβο ολα καλα ασε που ειναι και πιο ευχαριστος απ τον ηχο που κανανε οι 12αρηδες & οι 8αρηδες πριν αυτα θα επανερθω με φοτο προσεχως

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.