spresv Μάϊος 31, 2006 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2006 Γεωπονικο Πανεπιστημιο Αθηνων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RagSoul Ιούνιος 2, 2006 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2006 το σιγουρα ειναι οτι 8α μεινς σε ενα παντος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιούνιος 6, 2006 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2006 Απόσω ξέρω από το δικό μας (ΤΕΙ Ηρακλείου) αλλά και όχι μόνο,θα γίνει διπλή εξεταστική τον Σεπτέμβρη...Αν και σε εμάς δεν συμμετέχουν όλα τα τμήματα.Εγώ είμαι Πολ.Δομικών Έργων δλδ ΣΤΕΦ.Η ΣΤΕΓ πχ δεν συμμετέχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούνιος 6, 2006 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2006 Kαι εμεις Σαλονικα Πολιτικων εργων καταληψη εχουμε....Δεν εχουν πει τπτ για εξεταστικη.....τπτ για εργαστηρια....τπτ για αυτα που χανουμε...Χτες εχασα 4 εργαστηρια...Μονοι καταληψη και α και ου ξερουν να λενε....:rant: :rant: :rant: :rant: :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.