Jump to content

Twinmos DDR2 faq

ea6gka

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ρε παιδες για δωστε λιγο φως , εχω ενα σετακι απο

Twinmos PC2-4300 512MB U-DIMM/CL4

model no=8D22JB-MK

Τα τσιπακια ειναι M.tec E550H8EB9C14

πριν ξεκινησω να τα δοκιμαζω , εχει κανεις εμπειρια με αυτα , και τα Μτεκ τι λενε γενικως , θυμαμαι απο DRR δε λεγανε και πολλα αλλα δεν ειμαι και σιγουρος .

δεν ξέρω τι ακριβώς κάνουν αυτά αλλα οτι ''value'' εχω δοκιμάσει εχει κανει ~300~ 4-3-3-Χ

Αρχική απάντηση από Athens2004

δεν ξέρω τι ακριβώς κάνουν αυτά αλλα οτι ''value'' εχω δοκιμάσει εχει κανει ~300~ 4-3-3-Χ

τα δικα σου τα βαλιου ειναι samsung , τα οποια ειναι αρκετα καλα ακομα και βαλιου. Οι αλλες μαρκες ομως...

Eχω και samsung [σχετικά καλά ναι. ] και s3 επισης που ειναι the worst . 300 πανε και τα s3 αντε 310 [αλλα με 4ρια ομως παντου].

εδιτ. γιατί δεν τα βάζεις πάνω ρε ? :D φοβάσαι το σκοτάδι ? :hehe:

κατι m-tec τσιπακια που εχω πανω σε Kingston dimms του 1 gb

παιζουν γυρω στα 850 με 5-5-5-15, & 750 4-4-4-12

δεν ειχα χρονο για πολλες δοκιμες με τα timmings

αλλα ακουγαν και στο ρευμα (μεχρι 2.4 που δινει η μητρικη)

Ξαδερφε τα mtec στις twinmos ddr1 που σου ξυνιζανε ηταν relabeled UTT/BH. :jump: οχι ολα φυσικα.

Καπου λεγανε στο thread του Βασιλη στο XS οτι κατι twinmos εχουνε elpida (renamed)...

Τωρα τι δι$#% κανουνε τα Ελπιδα... δεν ξερω να σε πω... Ενας τυπας περιεργος ελεγε οτι πιανουνε 500@φευγα timings...

τα μικρον εχουνε κανα χαρακτηριστικο στα BGA τσιπακια τους??

850 ειναι καλα , ωραια λοιπον αξιζει να ασχοληθω λιγουλακι , το βραδυ θα βαλω και φωτο

εδιτ: τωρα ειδα του αποπανω , λοιπον ειναι μικρα πολυ και εχουνε ενα βθουλωμα κατω δεξια μεγαλυτερο απο τα αλλα 2 βαθουλωματα στην κατω αριστερα και πανω δεξια (διαγωνια δλδ) γωνια. ειναι single sided

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.