Jump to content

Thelab wiki???

GoriLLakoS

Recommended Posts

Πως θα σας φαινοταν admin-mods να ανοιγαμε ενα wiki υπο-site του lab... ή του καινουριου site που θα γινει με λεξιλογιο+images για προιοντα , τεχνολογιες κτλ??

Θα στελνουμε οι χρηστες στους admin...ή θα τα κανουμε submit και θα ερχονται σε εσας και εσεις με την σειρα σας θα τα ελεγχετε και θα τα βαζετε στην database..

Δεν εχω βρει κατι παρομοιο στην Ελλαδα με τεχνολογικους hard+softwareικους ορους και πιστευω θα βοηθουσε ταμαλα αρκετους..:D:D:D

Απλα μια ιδεα πεταξα..:hi:

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 10:57]

Θα στελνουμε οι χρηστες στους admin...ή θα τα κανουμε submit και θα ερχονται σε εσας και εσεις με την σειρα σας θα τα ελεγχετε και θα τα βαζετε στην database..

εχω την εντυπωση οτι τα wiki, ανεβοκατεβαινουν μεν, αλλα μπορει να τα κανει edit ο καθενας.

πολυ καλη σαν ιδεα παντως. :)

Αρχική απάντηση από .38-.45

εχω την εντυπωση οτι τα wiki, ανεβοκατεβαινουν μεν, αλλα μπορει να τα κανει edit ο καθενας.

πολυ καλη σαν ιδεα παντως. :)

Απ'οτι εχω δει και εγω τα κανουν σε μια php σελιδα και βαζουν link στην κεντρικη σελιδα...καθενας κανει νεο acount εκει , μονο και μονο για να τα κανει edit..αλλα ειπα να ελεγχονται απο εσας πιο πριν μονο και μονο για να μην μπει κανενας που δεν γουσταρει το site πχ και γραψει οτι πιο ακυρο μπορει με σκοπο να μας ρεζιλεψει...:D

Αρχική απάντηση από RootX

Μισή ωρίτσα υπομονή και θα είναι up :p

Πρώτα πρέπει να ξεμπερδέψουμε με άλλες προτεραιότητες και στη συνέχεια θα κοιτάξουμε τα του wiki.

:worship: :worship: :clap: :clap: :happy2: :jump1: :T:

Ας μην ξεχνάμε πως το επάγγελμα των Admins μας δεν είναι Admins. Επίσης είναι και αυτοί άνθρωποι. Έχουν και άλλες υποχρεώσεις που έρχονται πρώτες... ;)

Πάντως είπαμε, nda & respect! :p

Αρχική απάντηση από darkCount

Αααα επιτέλους θα μπορέσω να μοιραστώ τις αυτοσχέδιες λέξεις μου με όλον τον πλανήτη...

Πρώτη λέξη που θα βάλω θα είναι το "Μπριζοκλίκι" :hehe:

πολυ καλη ιδεα. εγω θα βαλω τα μπαρμ******λα, το μαυροτρυπημα(blackholed) και πολλες πολλες αλλες.!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.