GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2006 Πως θα σας φαινοταν admin-mods να ανοιγαμε ενα wiki υπο-site του lab... ή του καινουριου site που θα γινει με λεξιλογιο+images για προιοντα , τεχνολογιες κτλ?? Θα στελνουμε οι χρηστες στους admin...ή θα τα κανουμε submit και θα ερχονται σε εσας και εσεις με την σειρα σας θα τα ελεγχετε και θα τα βαζετε στην database.. Δεν εχω βρει κατι παρομοιο στην Ελλαδα με τεχνολογικους hard+softwareικους ορους και πιστευω θα βοηθουσε ταμαλα αρκετους..:D:D Απλα μια ιδεα πεταξα..:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 25, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2006 Δεν είναι καθόλου κακή η ιδέα σου Bill, θα τσεκάρουμε το τι χρειάζεται να γίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάϊος 25, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2006 Αααα επιτέλους θα μπορέσω να μοιραστώ τις αυτοσχέδιες λέξεις μου με όλον τον πλανήτη... Πρώτη λέξη που θα βάλω θα είναι το "Μπριζοκλίκι" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Μάϊος 25, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2006 Κοκομπλοκ για μενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 25, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2006 Αρχική απάντηση από darkCountΠρώτη λέξη που θα βάλω θα είναι το "Μπριζοκλίκι" Tι αλλο θα μπορουσε να ηταν? Και του ea6gka θα ειναι "Λαδοκολλα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 25, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2006 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Tι αλλο θα μπορουσε να ηταν?Και του ea6gka θα ειναι "Λαδοκολλα" Νομίζω ότι η επίσημη ορολογία είναι "λαδοκολλητό"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 25, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen Νομίζω ότι η επίσημη ορολογία είναι "λαδοκολλητό"... λαδοπισωκολλητο ειναι το σωστο , αν δε με πιστευεις ρωτα και το SLN Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 25, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2006 Δεν την ξερω την λεξη ξαδερφε.Βαζελινοπισωκολλητο ξερω αν ενδιαφερεσαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 25, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2006 Α'να χαθειτε....ξεδιαντροπες :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 25, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2006 Μήπως το ξεφτιλίσατε λίγο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάϊος 25, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 10:57] Θα στελνουμε οι χρηστες στους admin...ή θα τα κανουμε submit και θα ερχονται σε εσας και εσεις με την σειρα σας θα τα ελεγχετε και θα τα βαζετε στην database.. εχω την εντυπωση οτι τα wiki, ανεβοκατεβαινουν μεν, αλλα μπορει να τα κανει edit ο καθενας. πολυ καλη σαν ιδεα παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 25, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2006 Αρχική απάντηση από .38-.45 εχω την εντυπωση οτι τα wiki, ανεβοκατεβαινουν μεν, αλλα μπορει να τα κανει edit ο καθενας. πολυ καλη σαν ιδεα παντως. Απ'οτι εχω δει και εγω τα κανουν σε μια php σελιδα και βαζουν link στην κεντρικη σελιδα...καθενας κανει νεο acount εκει , μονο και μονο για να τα κανει edit..αλλα ειπα να ελεγχονται απο εσας πιο πριν μονο και μονο για να μην μπει κανενας που δεν γουσταρει το site πχ και γραψει οτι πιο ακυρο μπορει με σκοπο να μας ρεζιλεψει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Μάϊος 26, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2006 Gorillako καλή ιδέα...Ειδικά στην "προηγμένη" τεχνολογικά Ελλάδα είναι χρήσιμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 28, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Πού ψηφίζουμε;;;; :T::T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 28, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Πού ψηφίζουμε;;;; :T::T: Δυστηχως οχι Poll γιάυτο το Thread... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάϊος 30, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Τελικα θα γινει Labwiki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 30, 2006 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Μισή ωρίτσα υπομονή και θα είναι up Πρώτα πρέπει να ξεμπερδέψουμε με άλλες προτεραιότητες και στη συνέχεια θα κοιτάξουμε τα του wiki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάϊος 30, 2006 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από RootX Μισή ωρίτσα υπομονή και θα είναι up Πρώτα πρέπει να ξεμπερδέψουμε με άλλες προτεραιότητες και στη συνέχεια θα κοιτάξουμε τα του wiki. :worship: :worship: :clap: :clap: :happy2: :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 30, 2006 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Ας μην ξεχνάμε πως το επάγγελμα των Admins μας δεν είναι Admins. Επίσης είναι και αυτοί άνθρωποι. Έχουν και άλλες υποχρεώσεις που έρχονται πρώτες... Πάντως είπαμε, nda & respect! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 31, 2006 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2006 Αρχική απάντηση από darkCount Αααα επιτέλους θα μπορέσω να μοιραστώ τις αυτοσχέδιες λέξεις μου με όλον τον πλανήτη... Πρώτη λέξη που θα βάλω θα είναι το "Μπριζοκλίκι" πολυ καλη ιδεα. εγω θα βαλω τα μπαρμ******λα, το μαυροτρυπημα(blackholed) και πολλες πολλες αλλες.!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.