nickstamat Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2006 Ρε παιδιά σήμερα εντελώς τυχαία άνοιξα τα system properties από το εικονίδιο 'Ο υπολογιστής μου' στην επιφάνεια εργασίας και μου έβγαλε την πρώτη καρτέλα (Γενικά) κάπως περίεργη... Δείτε: Υποψιάζομαι το Vista Transformation Pack 4.0 που εγκατέστησα πρόσφατα, γιατί βλέπω εκεί το σήμα των Vista, αλλά αυτό το Microsoft genuine products μου φαίνεται λίγο ύποπτο... Οι υπόλοιπες καρτέλες δεν έχουν αλλάξει... Ξέρει κανείς τίποτα γι' αυτό?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 24, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 κατά πάσα πιθανότητα έχει σχέση με το theme σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Μάϊος 24, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 στο ίδιο λειτουργικό εμένα αυτό το genuine δεν υπάρχει. Αλλά και πάλι δεν νομίζω να υπάρχει λόγος ανησυχίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάϊος 24, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Καλά ναι σίγουρα δεν είναι λόγος για να ανησυχώ... Απλώς δεν ήξερα πώς στο καλό έγινε αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.