Jump to content

Γραφείο στυλ lian li...

nickthegreek

Recommended Posts

Θέλω να παρω ένα γραφείο..Είδα για το lian li αλλα μου το είπαν στα 3500e..

Στο εξωτερικό είναι πολύ φτηνότερο αλλα τέτοια αγορά δεν κάνω απο έξω..

Έχετε δει κάνα παρόμοιο (αλουμίνιο, έξυπνο σύστημα για να κρύβεις τα καλώδια κτλ)?

http://www.lian-li.com/Product/OA/OA_F1.htm

Κάποιο μαγαζί στην θεσσαλονίκη ίσως?

:)

f1_high_800.jpg

Μπορείς κάλιστα να πάρεις ένα ξύλινο καλό γραφείο με μεταλλικό σκελετό με τέτοια συστήματα. Προσωπικά πέρυσι που μετακομίσαμε πήρα ένα απο το Θέσις γύρω στα 150 (σε προσφορά, κανονικά έκανε γύρω στα 250-300) και είναι μια χαρά. Τεράστιο, έχει και τέτοια συστήματα που λες (αν και λίγο κακή η υλοποίηση και δεν με βολεύουν οπότε δεν τα πολυχρησιμοποιώ).

Προσωπικά πιστεύω οτι πάνω απο 400-500 είναι υπερβολή για γραφείο. (εκτός αν είσαι μεγαλοδικηγόρος που θες να δείξεις το κύρος σου αλλά και πάλι πολλά είναι). Απο κει και πέρα, δική σου απόφαση. Πάντως προσωπικά τα λεφτά που ζητάει το Lian Li δεν θα τα έδινα με τίποτα. Ούτε τα μισά να έκανε. :)

γιατι δε πας μια βολτα στα ΙΚΕΑ (που εισαι και σαλονικα)

θα δεις μπολικα ωραια πραγματα και παμφθηνα

(και με αποκρυψη καλωδιων εχει μερικα...και αν δεν εχει μπορεις να βαλεις εξτρα...)

Αρχική απάντηση από amartolos

3500 ε?? δηλαδη δερματινο ,xenon,αντιθαμβωτικοι,bose....

...Audi A3 2.0 Fsi Soon:T: :inlove:

ακιβως παιδες...αλλου τα χρηματα...ακου εκει 3500?@@!!??αλλιως ΙΚΕΑ και καθαρισες!

btw, παρατηρείτε κάτι περίεργο στη φωτογρφία;

Πού είναι η οθόνη κτλ; ΟΕΟ; Έχει το laptop για οθόνη και πληκτρολόγιο του μηχανήματος που έχει στο V1000; Αυτό θα πει λεφτά... :p

Πάντως γελάω πολύ με κάποιους που βλέπεις να έχουν κάτι γραφειάρες ΝΑ και βλέπεις πάνω μόνο ένα laptop και ένα τηλέφωνο. :p

edit: Τώρα που το βλέπω πάντως έχει αρκετά χρήσιμα κολπάκια. Αν και είναι μόνο για το V1000...

Χμ, μ'αρέσει! :hehe: :hehe: :hehe:

Προσωπικά απ'όσο τα έχα δει του Δρομέα δεν μου άρεσαν καθόλου. Κάποια της SATO μου άρεσαν πολύ αλλά απο τη στιγμή που βρήκα αυτό απο το Θέσις σε τέτοια τιμή... Το άλλο πήγαινε γύρω στα 100-150 παραπάνω και δεν είχε τπτ το ιδιαίτερο παραπάνω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.