hayabusa Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2006 Ιδου ενα κολπακι που ποσταρε καποιος στο φορουμ μου σχετικα με το uptime project http://www.phpbbplanet.com/forum/viewtopic.php?p=367&mforum=hayabusa#367 . Πραγματικα μου φανηκε πολυ εξυπνο. Υ.Γ μιας και ανφερθηκε το φορουμ μου καντε αν θελετε ενα κοπο και γραφτειτε μελη( ετσι για να βοηθησετε λιγακι:daisy: :daisy: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Μάϊος 24, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Αν κατάλαβα καλά κάτι μεταξύ Stand By και Hibernate. Δηλαδη έχουμε Stand By με τα θετικά του Hibernate, ένα απόλυτα Αθόρυβο Stand By ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 24, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 πιο αθορυβο δεν γινεται. ειναι οπως σαν να ειναι κλειστος ο υπολογιστης. το δοκιμασα και εγω και το παλικαρι εχει απολυτο δικιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάϊος 24, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Ναι ρε guys δεν το ξέρατε αυτό?Το standby έχει δύο modes: S1 (Power-On Suspend / POS) και S3 (Suspend To RAM / STR)... Στο STR είναι κλειστός ο υπολογιστής και, απ'ότι έχω καταλάβει, διαφέρει από το hibernate μόνο στο ότι αυτό αποθηκεύει τα δεδομένα στη μνήμη ενώ το hibernate στο σκληρό δίσκο. Βέβαια αν αποσυνδεθεί ο υπολογιστής από την πρίζα χάνονται τα δεδομένα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Μάϊος 24, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Τότε γιατί υπάρχει το S1 ? Αφού το Σ2 την ίδια δουλειά κάνει, απλά σε αθόρυβο mode ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάϊος 25, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2006 Αρχική απάντηση από kreach Τότε γιατί υπάρχει το S1 ? Αφού το Σ2 την ίδια δουλειά κάνει, απλά σε αθόρυβο mode ! αυτη η απορια μου δημιοργηθηκε και εμενα...*@nickstamat: καλώς ηρθες στο φορουμ φιλε μου!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάϊος 27, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2006 Αρχική απάντηση από hayabusa αυτη η απορια μου δημιοργηθηκε και εμενα...*@nickstamat: καλώς ηρθες στο φορουμ φιλε μου!!!!! Δε γνωρίζω γιατί υπάρχει το S1... Η διαφορά τους πάντως είναι αυτή που είπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.