Jump to content

Πρόβλημα με PC-ΞΑΝΑ...

sfakattack

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδιά.Είμαι ιδιαίτερα ταλαιπωρημένος από το PC μου.Αρχίζω λέγοντας πως 5 μήνες πριν άρχισαν να ακούγονται διάφορα μπιπ όταν άνοιγα το PC και δεν έβλεπε το πληκτρολόγιο. ’λλες φορές λοιπόν άνοιγε κανονικά και άλλες δεν έβλεπε το πληκτρολόγιο. 1 μήνα μετά από αυτά ξαφνικά το PC δεν ανοίγει.NO SIGNAL...Το πηγαίνω στο Πλαίσιο και μου λένε πως ήταν καμμένη η μία από τις 2 μνήμες.Έβαλα μια άλλη μνήμη λοιπόν και όλα καλά.

Το παράξενο είναι πως όταν έβαλα την "καμμένη" μνήμη στον υπολογιστή αυτή... λειτουργούσε άψογα...τέλεια θα έλεγα.

Ήμουν πολύ χαρούμενος τους τελευταίους μήνες λοιπόν εως ότου ξανά τα ίδια. Τα μπιπ-μπιπ και το πληκτρολόγιο.Ωχ,λέω πάλι τα ίδια. Και συνέβησαν τα ίδια

Λοιπόν παιδιά θέλω τις προτάσεις σας για να μην πάω πάλι στο Πλαίσιο και δώσω 30 άδικα για έλεγχο...

Α να σας πω πως οι μνήμες δεν είναι καμμένες, αφού όλες λειτουργούν μόνο στο 2ο slot της m/b αλλά σε κανένο άλλο slot.

Εγώ λέω πως φταίει το mobo.Έτσο φαίνεται τουλάχιστον. Θέλω τις απόψεις σας που θα με βοηθήσουν πολύ,και αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία θα μου είναι πολύ χρήσιμος...

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ετσι οπως μας τα λες μαλλον mombo ειναι η αιτια...

Τι τροφοδοτικο εχεις?

400w noname και λίγο προβληματικό.λες να φταίει αυτό;Αλλά μόνο αυτό πως μπορεί να φταίει;

Αρχική απάντηση από sfakattack

400w noname και λίγο προβληματικό.λες να φταίει αυτό;Αλλά μόνο αυτό πως μπορεί να φταίει;

Oταν λες ''λιγο προβληματικο'' τι εννοεις?

Εχε υποψη σου οτι το προβλημα που αντιμετωπιζεις μπορει να προκαλειται και απο κακη τροφοδοσια.Με αλλο τροφοδοτικο της προκοπης δοκιμασες?

Η αλήθεια είναι πως δεν δοκίμασα. Όταν λεώ ότι είναι λίγο προβληματικό, με μια διακοπή ρεύματος απέκτησε ένα μόνιμο βουητό...Αυτό και μόνο...Σίγουρα μπορεί από τροφοδοτικό να είναι; Και γιατί τότε δεν δουλέυουν οι μνήμες στα άλλα slot του mobo;

πρωτο πραγμα που κανεις λοιπον ειναι να αλλαξεις το τροφοδοτικο...επειτα βλεπουμε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.