Jump to content

MSI K8N Neo4 ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΨΥΚΤΡΕΣ

raziel1416003174

Recommended Posts

Έχω την MSI K8N Neo4 και μ'ενδιαφέρουν οι XP-120 ή XP-90 και η ZALMAN 7700 για να ψύξω τον venice.Ξέρει κάποιος ποιά απ'όλες είναι συμβατή με την παραπάνω μητρική ή να μου προτείνει κάποια καλή και συμβατή;

Με το MSI K8N Neo4 Platinum είναι συμβατες και οι 2 ψυκτρες XP αλλά αν θες να είσαι 100% σίγουρος μπορείς να βρεις το νέο μοντέλο SI-120 που είναι συμβατό με όλα τα motherboard .

Και η ZALMAN είναι συμβατή με το motherboard σου .’λλες καλές επιλογές είναι οι ψήκτρες τις Arctic Cooling .

Αρχική απάντηση από qwerty

Με το MSI K8N Neo4 Platinum είναι συμβατες και οι 2 ψυκτρες XP αλλά αν θες να είσαι 100% σίγουρος μπορείς να βρεις το νέο μοντέλο SI-120 που είναι συμβατό με όλα τα motherboard .

Και η ZALMAN είναι συμβατή με το motherboard σου .’λλες καλές επιλογές είναι οι ψήκτρες τις Arctic Cooling .

Για την ΧΡ-120 δεν νομιζω.Χανει το πρωτο dimm-slot.

Ριξε μια ματια εδω http://www.thermalright.com/product_default.htm.

Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω με την MSI K8 Neo4/sli μεχρι που πηρα την SI

Η XP 120 δεν ειναι οτι καλητερο για αυτο το board επειδη βρησκουν τα heatpipes πανω στη πρωτη μνημη και δεν εχεις τη δινατοτητα να μην βαλεις μνημη στο πρωτο slot γιατι αλλιως δεν μπουταρει.

EDIT:Με προλαβες knight_77 :D

Eλλάδα είναι μόνο η Αθήνα.Εδώ στο βορρά (WHITE TOWER) πήγα στο eshop και δεν είχαν το τροφοδοτικό που ήθελα απο tagan το αυτό και στο μουλτιράμα.Τους ρώτησα στο eshop αν είναι συμβατή η zalman με την msi και δεν ήξεραν(καλά λέω τα πουλάτε και δεν ξέρετε;)στο μούλτι έχουν μόνο την xp-120 και επειδή είναι στην άλλη άκρη της πόλης και αν άκουγα την ίδια απάντηση θα τάπαιρνα.Τεσπά θα χώσω κάνα φίλο με την κάρτα.Και πάλι ευχαριστώ σε όλους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.