Jump to content

Ποια θα είναι η επόμενη σας αναβάθμιση?

GeorgeVasil

Ποια θα είναι η επόμενη σας αναβάθμιση?  

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Τον τελευταίο καιρό παρουσιάστηκαν πρωτοποριακά parts που κέντρισαν το ενδιαφέρων όλων μας.:D

Εμφανίστηκε νέα πλατφόρμα καθώς και νέα γρήγορα αποθηκευτικά μέσα SSD,γρήγορες κάρτες γραφικών κτλ.

Το ερώτημα είναι απλό:

Ποιο θα είναι το επόμενο part του υπολογιστή σας που θα αναβαθμίσετε?:)

To συστηματακι της υπογραφης μια χαρα θα με βγαλει για τα επομενα 2 χρονια.. Το μονο που του "λειπει" ειναι ενα 24αρι monitor που οταν το αποφασισω θα συνοδευτει και απο μια καινουρια καρτα γραφικων να δουμε και κανα AA στα 1920x1200 :p

To συστηματακι της υπογραφης μια χαρα θα με βγαλει για τα επομενα 2 χρονια.. Το μονο που του "λειπει" ειναι ενα 24αρι monitor που οταν το αποφασισω θα συνοδευτει και απο μια καινουρια καρτα γραφικων να δουμε και κανα AA στα 1920x1200 :p

Χεχε!Ακόμα να χτυπήσεις το Dell??

ΑΑ στις μεγάλες αναλύσεις δεν νόημα..;)

θελω ssd ( προσωρινα ενας velociraptor μου ικανοποιει και καλα την αναγκη), θελω cpu ....γενικα θελω αλλα δεν με βλεπω να κανω αναβαθμιση , το home cinema και τα πραγματα για το νεο σπιτι( εχετε ιδεα ποσο παει ενα χαλι , ξερετε αυτο που το παταμε ..... ισα με τεσσερεις i7 )δεν μου αφησαν και πολλα περιθωρια.

θελω ssd ( προσωρινα ενας velociraptor μου ικανοποιει και καλα την αναγκη), θελω cpu ....γενικα θελω αλλα δεν με βλεπω να κανω αναβαθμιση , το home cinema και τα πραγματα για το νεο σπιτι( εχετε ιδεα ποσο παει ενα χαλι , ξερετε αυτο που το παταμε ..... ισα με τεσσερεις i7 )δεν μου αφησαν και πολλα περιθωρια.

Aστα να πανε ειναι αυτα...ελπιζω να μην εφυγαν πολλα!

Αχτι το εχω.. να ακουσω Vag-ουρισια φωνή να βριζει ασυστολα στο ΤS ενα βραδυ..:D

:p

Σχετικά άμεσα θα αγοραστεί ένας SSD με αξιοπρεπή χωρητικότητα για να μπει στο MBP και σε...αρκετό βάθος χρόνου μια επίσης αξιοπρεπής τελεόραση 40-42 ιντσόνε.

Για main pc patrts δεν χρειάζομαι τπτ άμεσα και επίσης ο ελεύτερος μου χρόνος είνια πλέον πολύ περιορισμένος για gaming Κτλ.

θελω ssd ( προσωρινα ενας velociraptor μου ( εχετε ιδεα ποσο παει ενα χαλι , ξερετε αυτο που το παταμε ..... ισα με τεσσερεις i7 )δεν μου αφησαν και πολλα περιθωρια.

Και που είσαι ακόμα Παρη.Πανε να πάρεις καμια κουρτίνα, κανα ριχτάρι ,για αν μην μιλήσω για τίποτις άλλο........:mad:

Απο αναβαθμιση δεν το κόβω γιατί δεν υπάρχει λόγος και προπάντων ελεύθερος χρόνος .Παντως θα πρότεινα (σε οσους το σκεφτονται ακομα )να προσανατολιστήτε σε αγορά ssd.

Μακράν η πιο θεαματική αλλαγή στο συστημά σας

Χεχε!Ακόμα να χτυπήσεις το Dell??

ΑΑ στις μεγάλες αναλύσεις δεν νόημα..;)

Α καλα εισαι... εχω χαρακατηριστικο lag στις αγορες :D

Αλλα κατεληξα οτι θα τα σκασω για panel, απλα δεν ξερω αν θα το κανω μεσα στο επομενο 10ήμερο ή θα παει μαζι με καρτα για Χριστουγεννα-Γεναρη...

Εχουμε καιρο...:D

ssd εχουμε .

ο quad αντεχει

η γρια η 8800 gtx αντεχει

η αλλαγη μνημων πλησιαζει

μονο το κυκλωμα της υδροψυξης θα αλλαξει λιγο με νεα πραγματακια .

κατα τα αλλα ξυλωμα προς το παρων δεν εχει :D

(εκτως και αν ο πατερας θελει quad οποτε και θα αναγκαστω να αλλαξω πλατφορμα ):cool:

SSD για να παρεις πρεπει να προσεξεις τιποτα στην μητρικη ή στην εγκατασταση του στο συστημα ; ή μπαινει σαν απλος κανονικος SATA2 δισκος ;

PS: Μεγιες Doom!;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.