Dr.Paneas Μάϊος 28, 2006 Author #41 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Πουλαω την κιθαρα μου, μου δινεις το pc σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Μάϊος 28, 2006 #42 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 λοιπον , τελικα κατεληξες σε τι κιθαρα θα πας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάϊος 28, 2006 Author #43 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2006 Δεν προλαβα να παω στο κεντρο να κοιταξω για κιθαρες ακομα. Βλεπεις διαβαζω για τις εξετασεις. Οταν βρω χρονο θα παω στον Μαυρομουστακη να τσεκαρω την Ibanez και στον Λιολιο να τσεκαρω την ESP. Ελπιζω να κανουν δώσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaman327 Μάϊος 29, 2006 #44 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2006 Όταν την πάρεις ποσταρε καμια φωτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάϊος 30, 2006 Author #45 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2006 Αρχική απάντηση από Kaman327 Όταν την πάρεις ποσταρε καμια φωτό. Ok αρχηγε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 10, 2006 #46 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2006 Τι έγινε τελικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούνιος 10, 2006 Author #47 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2006 Τελικα πηγα και καταφερα να παιξω και με τις δυο κιθαρες. Για Metallica ήχο η ltd δεν καταλαβαινει τίποτα. Πολύ καλύτερη από την Ibanez λογο μαγνητών + sustain (διάρκεια του ήχου απο την στιγμη που παίξεις την νότα). Με διευκόλυνε περισσότερο στα σολαρίσματα καθώς οι αρμονικές και τα σηκώματα έβγαιναν χαλαρά. Στην Ibanez που μου άρεσαι κι αυτή ως κιθάρα, μου φάνηκε κάπως βαριά αλλα αρκετά καλα εφαρμοστή στο παίξιμο.Θα χτυπησω την ESP τελικα. Τώρα για την αγορά δεν ξερω. Μπορει μεσω Thomman αλλα δεν ξερω αν κανουν δόσεις. Ο Λιολιος στην Θεσσαλονικη της βαζει αλλα 200Ευρω παραπάνω. Το πιο πιθανο ειναι να το παρω απο την Reseller που πηρα και τον Spider II με δώσεις.btw και απο εμφάνιση (χρωμα) η ltd είναι πιο όμορφη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 11, 2006 #48 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2006 Για τα σηκώματα που λες, έχε υπόψη σου και τι χορδές φοράει η κάθε μία απο τη μάνα της... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούνιος 11, 2006 Author #49 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Για τα σηκώματα που λες, έχε υπόψη σου και τι χορδές φοράει η κάθε μία απο τη μάνα της... Ναι και η δύο ειχαν 9αρες. Το θέμα είναι οτι η ltd "τσίριζε" και "ούρλιαζε" btw της δοκιμασα σε εναν απλο marshall χωρις εφε και ιστοριες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaman327 Ιούνιος 11, 2006 #50 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2006 Δεν μας είπες, πόσο κοστίζει η ESP; Για κοίτα και Jackson πάντως, εαν έχεις χρόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούνιος 11, 2006 Author #51 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2006 750 Απο thomann , 900 απο τον Λιολιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaman327 Ιούνιος 12, 2006 #52 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2006 Για κοίτα και musicstore.de .Από εκεί εγώ αγόρασα το διπέταλό και μου 332 ευρώ και εδώ έχει 470 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούνιος 18, 2006 Author #53 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2006 Change plans dogs...Ευτυχως λιγο πριν κανω την αγορα, πηγα σε εναν φιλαράκι μου και έτυχε το παιδί να έχει μια Fender Mexico με EMG 85 και EMG 81 επάνω. Ο ήχος ήταν ίδιος με την LTD και μην σας πω μου άρεσε περισσότερο. Τελικά αυτοί οι μαγνητες λογο του είναι Active αλλάζουν όλη την κιθάρα! Οπότε καθησα και το σκεφτηκα.Θα αλλαξω μαγνητες στην τωρινη μου κιθάρα. Παιδια εχω παραγγήλει το σετάκι KH21 με τους 81 EMG Active επάνω και περιμενω να μου έρθει. Για να βγαλω τον ήχο του kirk τι εφέ πρέπει να έχω ; (μην μου πειτε να παρω κανεναν Boogie Mesa Amp γιατι δεν υπαρχει σαλιο για 2000 Ευρω ενισυχυτη - εχω τον Spider II)Ειδα οτι χρησιμοποιει τα παρακατω εφε:# Dunlop Cry-baby Wah# t.c. electronic M200# Roland VG-8# Ibanez Tube Screamer# Boss SE-50Πρεπει να τα παρω ολα ; Το Wah Wah θα το πάρω λογο μελέτης Hendrix και Ray Vaughan. Όποιος ξέρει ας μου πει, μην παρω περιτά πράγματα.Επίσης αν ξέρετε αν μπορώ κανω σταμπες πανω στην κιθαρα. Ξερετε ρε σεις, στο 5,7,12,15,17,19 τάστο που έχει βούλες ή ένα σύμβολο, εγω θελω να γραψω Dr.Paneas. Γίνεται αυτό ;Επίσης, για service κιθάρας ξέρει κανεις τιποτα ; Αξίζει ; ή μονο στην καθαρίζουν ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιούνιος 18, 2006 #54 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2006 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas Για να βγαλω τον ήχο του kirk τι εφέ πρέπει να έχω ; (μην μου πειτε να παρω κανεναν Boogie Mesa Amp γιατι δεν υπαρχει σαλιο για 2000 Ευρω ενισυχυτη - εχω τον Spider II) Αστο, μην το ψαχνεις... Για να πλησιασεις τον ηχο του θελεις πολλα μα πολλα γκαφρα... Ειδικα οπως το ακους στα album...Για να καταλαβεις πως γραφεται ενα κομματι, η διαδικασια που παρακολουθησα μια φορα που πηγα με τον κολλητο μου σε studio για να γραψει κιθαρες σε ενα κομματι του εχει ως εξης:- 2 φορες με μικροφωνο σε ενισχυτη Marshall Valvestate 150W με προενισχυτη Mesa Boogie Formula στο αριστερο καναλι.- Αλλες 2 φορες με το ιδιο setup στο δεξι καναλι- 2 φορες με δυο διαφορετικους leadισιους ηχους απο Line 6 Pod XT στο αριστερο καναλι- Αλλες 2 φορες παλι με pod και διαφορετικους ηχους στο δεξι καναλιΤο ολον 8 καναλια για μια μονο κιθαρα. Αυτη η τακτικη χρησιμοποιειται απο ολα τα (σοβαρα) recording studio, και κυριως δινει ογκο στις κιθαρες. Αυτο για να καταλαβεις οτι αυτο που ακους σε ενα cd ειναι δυσκολο να το αναπαραγαγεις με εναν απλο ενισχυτη και 2-3 εφεδακια. Επισης απ οσο ξερω στα live (εκτος απο τα εφεδακια) χρησιμοποιει πολλους Mesa Boogie παραλληλα, με διαφορετικο setup ο καθενας, για τον ιδιο λογο με πριν.Η γνωμη μου αν θες ενα σοβαρο και αξιοπρεπη ηχο παρε ενα pod. Το σκ@τοπραμα τα κανει ολα, και η ποιοτητα ηχου του ειναι απιστευτη. Λιγο ακριβο μεν, αλλα οτι πληρωνεις περνεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιούνιος 18, 2006 Author #55 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2006 δωσε link spesv my friendthx for info πραγματικα δεν ηξερα οτι γινεται ολο αυτο το σούρσουρο. Μια φορα ηχογραφισα ενα τραγουδι με αλλα περασε μονο απο valvestate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιούνιος 18, 2006 #56 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2006 οφιτσιαλ στου θωμανΕχω ξαναπει, οταν βγει το demo του παιδου θα του ζητησω την αδεια να ανεβασω κομματι του. Εκτος απο κομματαρα, ειναι και παραγωγαρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.