dimos_mark Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2006 Καταρχήν καλησπερίζω τα παιδιά του forum:) To πρόβλημα μου: έχω ένα λαπτοπ vaio (vgn-bx195vp) σχετικά καινούργιο, το οποίο ξαφνικά αρνείται να ανοίξει. Δεν ανοίγει κανένα led ουτε ακούγεται κάποιος ηχος, γενικά νέκρα! Εχω δοκιμασει όλους τους συνδυασμούς (με/χωρίς μπαταρια με/χωρις φορτιστή) αλλα τίποτα, το οποίο δείχνει οτι μάλλον κατι έχει καεί. Το θέμα είναι οτι τη τελευταία φορά που λειτούργησε το εκλεισα κανονικά και την επομενη μέρα δε δούλευε,χωρίς να το φορτίσω στο μεσοδιάστημα,οπότε τα σκαμπανεβάσματα της ΔΕΗ αποκλείονται.Γενικά το λαπτοπ ως τώρα ετρεχε χωρίς κανένα απολύτως προβλημα και με άριστες θερμοκρασίες. Καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos2k Μάϊος 23, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Ο φορτιστής όταν είναι στην μπριζα για λίγη ώρα είναι ζεστός, το λέω μήπως έπαθε αυτός κανένα πρόβλημα, και δεν έχεις ρεύμα και στην μπαταρία.Αφού είναι καινούργιο πήγαινε το για έλεγχο.Μην αναφέρεις τίποτα για ΔΕΗ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos_mark Μάϊος 23, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Ζεσταίνεται κανονικά,ασε που η μπαταρία ήταν φορτισμένη ,ενώ τη μέτρησα και με πολύμετρο. Βασικά δε θέλω να μπλέκω και με rma που θα κάνει καιρό και πιθανότατα θα κοστίζει (μεταφορικά κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinetik Μάϊος 23, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Εάν είσαι μέσα στην εγγύηση, δώσε το για έλεγχο, μόνος σου πολύ δύσκολα να καταφέρεις κάτι να κάνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.