edessaios Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2006 Που θα βρώ μαγαζί που ασχολείται με μουσική στο internet?Στο μυαλό μου έχω μόνο το www.elina.gr και το dj shop .αλλά αυτό δεν ασχολείται τόσο με υπολογιστές...Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Μάϊος 23, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Τι ακριβώς ψάχνεις η αν βρείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
edessaios Μάϊος 24, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Αρχική απάντηση από FLO [Χθες, στις 18:38] Τι ακριβώς ψάχνεις η αν βρείς? Θέλω να βρώ σελίδα που να πουλά midi keyboard,midi conectors,ηχεία studiomonitor,αλλά και κανονικά,ακουστικά,προιόντα που συνεργάζονται με Αudcity,Sonar,Cubase ,Virtual DJ και γενικώς προγράμματα,και οτι έχει σχέση με ήχο στον υπολογηιστήΔώστε μερικά links... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 24, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Νάκας αλλά είναι ο ΚΛΕΦΤΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Μάϊος 24, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Χθες, στις 12:14] Νάκας αλλά είναι ο ΚΛΕΦΤΗΣ Σωστός ο παίχτης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edessaios Μάϊος 25, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2006 Αρχική απάντηση από FLO [Χθες, στις 22:13] Σωστός ο παίχτης. ττο χω παρατηρήσει και γω.Κάτι άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 25, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2006 Παίζει ένα Ηρακλειότικο μαγαζί το οποίο κάνει αποστολές σε όλη την Ελλάδα νομίζω. www.musicorama.gr Έχει διάφορα πραγματάκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.