Jump to content

Από πού προέρχεται το μεγαλύτερο μέρος των γνώσεών σας στους Η/Υ;

Makis Hourdakis

Από πού προέρχεται το μεγαλύτερο μέρος των γνώσεών σας  

145 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το ερώτημα της δημοσκόπησης είναι απλό:

Από πού προέρχεται το μεγαλύτερο μέρος των γνώσεών σας;

Προσωπικά τα πρώτα χρόνια με μύησε ο αδερφός μου. Έπειτα λίγο περιοδικά και λίγο ψάξιμο μόνος μου. Πλέον forums (TheLab 4evah), internet γενικότερα (Wikipedia κυρίως) και εμπειρία. Πάνω απ'όλα όμως πιστεύω οτι απο εδώ μέσα έμαθα τα περισσότερα. Λίγο δύσκολη η ερώτηση θα έλεγα πάντως... Εσείς τι λέτε; :)

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Συνδυασμός από τα ακολουθά

Εμπειρία

Internet / Forums

Hobby

Δουλειά (τεχνικός)

Πανεπιστήμιο

Τι απ όλα ψηφίζω????

Σίγουρα έχω μάθει πολλά από φίλους, internet, τύπους κ σχολή αλλά θεωρώ ότι η εμπειρία μου στους υπολογιστές είναι ο κύριος λόγος για τις γνώσεις μου στο αντικείμενο.

Aπο το περιοδικα στην αρχη<<τα βασικα>>,μετα απο διαφορες ιστοσελιδες

και μετα μεχρι και σημερα απο το ΑΠΟΛΥΤΟ FORUM.

thelab.gr

Πανω απο ολα η εμπειρια!Γενικα εχω μαθει απο δικους μου πειραματισμους/ενδιαφερον!Το μικροβιο ομως μπηκε απο σχολη πληροφορικης(ECDL).Μετα το μικροβιο εκατσε για τα καλα οταν βαπτιστικα ''Λαμπιτης"!:p

Ποτε ομως δεν ηθελα να βγαζω χρηματα απο αυτο...ηταν ειναι και θα ειναι ενα Hobby για εμενα!

:)

Εγώ πάλι που θέλω να το κάνω δουλειά αλλά δεν με νοιάζει αν θα βγάζω χρήματα απο αυτό; :p

Θα μου πεις "και πώς θα ζήσεις;". Εεεε, εντάξει θα ζητάω εκεί κάτι λίγα για να ζήσω... :p

Εμπειρία και "πειράματα" στην αρχή. Στη συνέχεια Internet/Forums (The Lab κτλ.) καθώς ανταλλαγές ιδεών/εμπειριών με κολλητούς. Στο μέλλον........, μάλλον καμιά σχολή.

Γενικά λίγο,πολύ όλα συμβάλλουν στο να κατέχει κανείς γνώσεις σχετικά με τους Η/Υ.

Στο ερώτημα, πιο είναι το "μεγαλύτερο μέρος" θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους:

Εμπειρία

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 19:01]

Εγώ πάλι που θέλω να το κάνω δουλειά αλλά δεν με νοιάζει αν θα βγάζω χρήματα απο αυτό; :p

Θα μου πεις "και πώς θα ζήσεις;". Εεεε, εντάξει θα ζητάω εκεί κάτι λίγα για να ζήσω... :p

Κοιτα αν υπηρχε μεγαλη αναγκη θα εκανα κατι!

Απλα αρκουμε στο να βοηθαω αλλους που δεν ειναι ψαγμενοι και δεν εχουν τοσες πολλες γνωσεις!

Αρχικα τυπος μιας κ δεν ειχα PC δικο μου. Μετα εμπειρια μιας κ δεν υπηρχε φτηνο Internet τοτε. Κ μετα τα φορα :D

Αν και η αληθινη απαντηση ειναι "Γεννηθηκα με γνωσεις Η/Υ, αλλα μην σας ξενερωσω...χαχαχα :hehe:

Αν δεν φορμάρεις/tweakάρεις/βάλεις/βγάλεις/χαλάσεις/κάψεις (χεχε) δεν μαθαίνεις...Η εμπειρία κατά πρώτον και η ενημέρωση μέσω internet κατα δεύτερον για μένα. Όσο ζεις μαθαίνεις άλλωστε.

Τεχνικός Η/Υ, περειφερειακών και λοιπών σαπρόφυτων :blink:. Θα προτιμούσα μουσικός, αλλά μας φάγανε οι πολυεθνικές :TD: Και εννοείται πως βοηθάμε τους ανθρώπους ως τεχνικοί, λύνουμε τις απορίες τους και τα προβλήματά τους, φροντίζουμε να τους ενημερώνουμε για να μην την πατάνε και δεν κοιτάμε πως να τους τον πιάσουμε...

Αρχική απάντηση από inertiacreep

Αν δεν φορμάρεις/tweakάρεις/βάλεις/βγάλεις/χαλάσεις/κάψεις (χεχε) δεν μαθαίνεις...Η εμπειρία κατά πρώτον και η ενημέρωση μέσω internet κατα δεύτερον για μένα. Όσο ζεις μαθαίνεις άλλωστε.

Ακριβώς , τα ίδια και εδώ ;)

ξεκινησα βιδωνοντας ξεβιδωνοντας εναν 286 πριν 10περιπου χρονια.μετα απο καμια 10αρια προσπαθειες εμαθα να το βιδωνω κανονικα:hehe:

αργοτερα ηρθε το ιντερνετ και το thelab να με βαλει στα μυστικα του αθληματος.μετα απο 3 χρονια στο συγκεκριμενο φορουμ και χαρην στο ελληνικο ADSL (μεγαλη η χαρη Του) ειμαι πλεον σε ενα επιπεδο που δεν θα μπορουσα να φανταστω ακομα και εαν ειχα τελειωσει μια σχολη υπολογιστων.

Οτι εχω μαθει ειναι απο εδω και το pctech-nology.Πριν δεν ηξερα ουτε το agp τι ειναι.

Aπό φίλους. Αν δεν δείς τον Snips να ψαχουλεύει το pc δεν έχεις δεί τίποτα!

τύπος πιο παλιά & πρακτική εμπειρία αλλά κυρίως internet/forums

Πλέον με το internet, τα περιοδικά υπολογιστών μου φαίνεται πως δεν έχουν ιδιαίτερο νόημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.