gaig Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2006 Καλημέρα.. Έχω εδώ και κάποιο(αρκετό) διάστημα το κιτ της OCZ με τις μνήμες PC4000/500MHz GOLD VX και ψάχνω κάποια μητρική που θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν καλύτερα τα καλά χαρακτηριστικά τους. Στο μυαλό μου έχω την DFI SLI DR,αλλά θα ήθελα να ρωτήσω και την γνώμη σας για κάποιον που ίσως τις έχει δοκιμάσει σε κάποια καλή μητρική.:flower: Μέχρι στιγμής της έχω πάνω σε μία ABIT AV8 η οποία δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί πλήρως και,κυρίως,με κάποια σταθερότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Μάϊος 23, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Νομιζω οτι η DFI για αυτες τις μνημες ειναι μονοδρομος λογω των τασεων πουδινει στις μνημες.Οι δικες σου αν δεν κανω λαθος ειναι BH-5 πραγμα που σημαινει οτιθελουν μπολικο ρευμα για να αποδωσουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάϊος 23, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Οι αντίστοιχες δικές μου είναι UTT πάντως. ΔΦΙ σιγουράτζα αλλά αν δεν θέλει και ο IMC...τι να το κανς?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Μάϊος 23, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Αρχική απάντηση από darkCount αν δεν θέλει και ο IMC...τι να το κανς?! Who is? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Μάϊος 23, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Irish Mountaineering Club... Περιέργως η wikipedia δε το είχε Integrated Memory Controller http://en.wikipedia.org/wiki/Direct_Connect_Architecture Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Μάϊος 23, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 kapish..!Ψάχνοντας είμαι ανάμεσα στην DFI ultra-D και στην DFI SLI. Δεν με ενδιαφέρει να βάλω κάποια στιγμή δύο κάρτες γραφικών,απλά θέλω να κρατήσω την PCIEX κάρτα που έχω.Υπάρχει καμία άλλη διαφορά όσον αφορά την απόδοσή τους καθώς και την παραμετροποίηση?PS.Το αν έχει η SLI 5-6 ethernet κάρτες ή καμιά 20αριά κανάλια ήχου παραπάνω δε με μέλει.. :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 23, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Αν δεν κάνω λάθος, η άλλη "μεγάλη" τους διαφορά είναι τα +4 κανάλια SATA. Οπότε αν σκεφτόσουν ποτέ να βάλεις 8 SATA δίσκους, η Ultra-D δε σου κάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Μάϊος 23, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 20:27] Αν δεν κάνω λάθος, η άλλη "μεγάλη" τους διαφορά είναι τα +4 κανάλια SATA. Οπότε αν σκεφτόσουν ποτέ να βάλεις 8 SATA δίσκους, η Ultra-D δε σου κάνει Σωστός. Νομίζω πως και με την ultra-d θα κανεις τι δουλειά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Μάϊος 23, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Αρχική απάντηση από FLOΝομίζω πως και με την ultra-d θα κανεις τι δουλειά σου. Και χωρίς καμία διαφορά στην ταχύτητα...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sol Μάϊος 23, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2337&p=2καμμία διαφορά στην ταχύτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Μάϊος 23, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Τhank-ya guys! :flower: Θα βάλω και τη cpu πάνω και θα δούμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 24, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Εγώ θα πρωτινά την expert μιας και έχει πιο γρήγορα κανάλια για sli αλλά και λίγο καλυτέρα υλικά κατασκευές Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάϊος 24, 2006 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Έχει η expert χ16 χ16 στα pcie σλοτς????? Μπας και κάνεις λάθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 24, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Εγώ θα πρωτινά την expert μιας και έχει πιο γρήγορα κανάλια για sli αλλά και λίγο καλυτέρα υλικά κατασκευές Αρχική απάντηση από gaigΔεν με ενδιαφέρει να βάλω κάποια στιγμή δύο κάρτες γραφικών,απλά θέλω να κρατήσω την PCIEX κάρτα που έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Μάϊος 24, 2006 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Αρχική απάντηση από darkCount Έχει η expert χ16 χ16 στα pcie σλοτς????? Μπας και κάνεις λάθος? Οντως έχει 2 PCI Express x16 slots http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3872&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=USgaig ρίξε μια ματία και εδώ αν θέλεις κάτι καλύτερο γιατί μπορεί να στη δώσει καποια στιγμη και να δεις τι παίζει με sli Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Μάϊος 24, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Ρε σεις θα μας τρελλάνετε?????Απο το λινκ που έδωσες :SLI mode - Use 2 SLI-ready PCI Express x16 graphics cards (use identical cards) on the PCI Express x16 slots. - Each x16 slot operates at x8 bandwidth. When the graphics cards are connected via the SLI bridge, the total bandwidth of the two graphics cards is x16.Τι διαφορά έχει αυτή η περιγραφή από της Ultra και της SLI-D? Πέρα από το γεγονός ότι η Ultra θέλει Mod να παίξει sli...Για να είναι ταχύτερα τα pcie σλοτς πρεπει να έχουν total bandwidth 32χ, 16 και 16 ταυτόχρονα δηλαδη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Μάϊος 24, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Οκ,εξετάζω όλατα ενδεχόμενα! Εξάλλου ακόμη δεν έχω βρει μητρική..Απλά το SLI δεν το πολυσκέφτομαι γιατί δεν παίζω παιχνίδια ούτε κάνω κάτι που να απαιτεί GPU. CPU,μνήμη και bus θέλω! Απλά είχα σκάσει με τις μνήμες που τις είχα πάρει τζάμπα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 26, 2006 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2006 κοίτα, έχω την ultra-d, και αν και αρκετά καινούριος στο άθλημα, έχω ήδη ερωτευτεί αυτή τη μητρική (και μου μένει πολύς δρόμος μέχρι να την εκμεταλλευτώ στο έπακρο) Οπότε, μία ψήφο και από εμένα στην ultra-d.Ααα, μπορείς να κάνεις και το sli mod, αν κάποια στιγμή θελήσεις να κάνεις sliOT μήπως πρέπει να μετακουνηστεί σε κάποια άλλη κατηγορία το νήμα αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Μάϊος 26, 2006 Author #19 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2006 Αρχική απάντηση από deninhoΑαα, μπορείς να κάνεις και το sli mod, αν κάποια στιγμή θελήσεις να κάνεις sliOT μήπως πρέπει να μετακουνηστεί σε κάποια άλλη κατηγορία το νήμα αυτό; Ναι,ίσως όταν τελείωσει η εγγύηση να το κάνω και αυτό!Όσο για το οφ τόπικ με προβλημάτισε πριν ποστάρω,αλλά δε βρήκα κάποια κατηγορία για "μητρικές" και το "Γενική συζήτηση AMD πλατφόρμας" δε μου ταίριαζε και τόσο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.