Jump to content

OCZ μνήμες + ποια μητρική??

gaig

Recommended Posts

Καλημέρα..

Έχω εδώ και κάποιο(αρκετό) διάστημα το κιτ της OCZ με τις μνήμες PC4000/500MHz GOLD VX και ψάχνω κάποια μητρική που θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν καλύτερα τα καλά χαρακτηριστικά τους. Στο μυαλό μου έχω την DFI SLI DR,αλλά θα ήθελα να ρωτήσω και την γνώμη σας για κάποιον που ίσως τις έχει δοκιμάσει σε κάποια καλή μητρική.:flower:

Μέχρι στιγμής της έχω πάνω σε μία ABIT AV8 η οποία δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί πλήρως και,κυρίως,με κάποια σταθερότητα.:tomato:

Νομιζω οτι η DFI για αυτες τις μνημες ειναι μονοδρομος λογω των τασεων που

δινει στις μνημες.Οι δικες σου αν δεν κανω λαθος ειναι BH-5 πραγμα που σημαινει οτι

θελουν μπολικο ρευμα για να αποδωσουν...

kapish..!

Ψάχνοντας είμαι ανάμεσα στην DFI ultra-D και στην DFI SLI. Δεν με ενδιαφέρει να βάλω κάποια στιγμή δύο κάρτες γραφικών,απλά θέλω να κρατήσω την PCIEX κάρτα που έχω.

Υπάρχει καμία άλλη διαφορά όσον αφορά την απόδοσή τους καθώς και την παραμετροποίηση?

PS.Το αν έχει η SLI 5-6 ethernet κάρτες ή καμιά 20αριά κανάλια ήχου παραπάνω δε με μέλει.. :happy2:

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 20:27]

Αν δεν κάνω λάθος, η άλλη "μεγάλη" τους διαφορά είναι τα +4 κανάλια SATA. Οπότε αν σκεφτόσουν ποτέ να βάλεις 8 SATA δίσκους, η Ultra-D δε σου κάνει :D

Σωστός.

Νομίζω πως και με την ultra-d θα κανεις τι δουλειά σου.

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

Εγώ θα πρωτινά την expert μιας και έχει πιο γρήγορα κανάλια για sli αλλά και λίγο καλυτέρα υλικά κατασκευές

Αρχική απάντηση από gaig

Δεν με ενδιαφέρει να βάλω κάποια στιγμή δύο κάρτες γραφικών,απλά θέλω να κρατήσω την PCIEX κάρτα που έχω.

;)

Αρχική απάντηση από darkCount

Έχει η expert χ16 χ16 στα pcie σλοτς????? Μπας και κάνεις λάθος?

Οντως έχει 2 PCI Express x16 slots

http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3872&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US

gaig ρίξε μια ματία και εδώ αν θέλεις κάτι καλύτερο γιατί μπορεί να στη δώσει καποια στιγμη και να δεις τι παίζει με sli

Ρε σεις θα μας τρελλάνετε?????

Απο το λινκ που έδωσες :

SLI mode

- Use 2 SLI-ready PCI Express x16 graphics cards (use identical cards) on the

PCI Express x16 slots.

- Each x16 slot operates at x8 bandwidth. When the graphics cards are connected

via the SLI bridge, the total bandwidth of the two graphics cards is x16.

Τι διαφορά έχει αυτή η περιγραφή από της Ultra και της SLI-D? Πέρα από το γεγονός ότι η Ultra θέλει Mod να παίξει sli...

Για να είναι ταχύτερα τα pcie σλοτς πρεπει να έχουν total bandwidth 32χ, 16 και 16 ταυτόχρονα δηλαδη...

Οκ,εξετάζω όλατα ενδεχόμενα! Εξάλλου ακόμη δεν έχω βρει μητρική..

Απλά το SLI δεν το πολυσκέφτομαι γιατί δεν παίζω παιχνίδια ούτε κάνω κάτι που να απαιτεί GPU. CPU,μνήμη και bus θέλω! Απλά είχα σκάσει με τις μνήμες που τις είχα πάρει τζάμπα..

κοίτα, έχω την ultra-d, και αν και αρκετά καινούριος στο άθλημα, έχω ήδη ερωτευτεί αυτή τη μητρική (και μου μένει πολύς δρόμος μέχρι να την εκμεταλλευτώ στο έπακρο) Οπότε, μία ψήφο και από εμένα στην ultra-d.

Ααα, μπορείς να κάνεις και το sli mod, αν κάποια στιγμή θελήσεις να κάνεις sli

OT μήπως πρέπει να μετακουνηστεί σε κάποια άλλη κατηγορία το νήμα αυτό;

Αρχική απάντηση από deninho

Ααα, μπορείς να κάνεις και το sli mod, αν κάποια στιγμή θελήσεις να κάνεις sli

OT μήπως πρέπει να μετακουνηστεί σε κάποια άλλη κατηγορία το νήμα αυτό;

Ναι,ίσως όταν τελείωσει η εγγύηση να το κάνω και αυτό!

Όσο για το οφ τόπικ με προβλημάτισε πριν ποστάρω,αλλά δε βρήκα κάποια κατηγορία για "μητρικές" και το "Γενική συζήτηση AMD πλατφόρμας" δε μου ταίριαζε και τόσο..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.