omni Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2006 Απο 21c σε 29-31 @idle και μειωσα αναγκαστικά το overclock σε 3,18 ghz :bye: το νερακι κυκλοφορει αψογα , το ψυγειακι ειναι τοποθετημενο εξω απο το κουτι με ανεστραμενο τον 12αρι και δυο 8αριδες να δινουν αερα απο μεσα . Τι γινεται ρε γμτ ?μηπως φταιει το καλοκαιρι ? :giveup: να αλλαξω radiator , καμμια αντλια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Μάϊος 23, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Εγώ από 32 idle στα τέλη Απριλίου, τώρα έχω 37.....Έρχεται το καλοκαίρι για αυτό μην ανησυχείς.....Σκέφτομαι να κάνω το υπέρτατο σύστημα ψύξης.... Να πάρω μια πλαστική εύκαμπτη σωλήνα διαμέτρου 8 εκατοστών όπου την μία άκρη της να την τοποθετήσω μέσα (στις περσίδες) στο Air Condition και την άλλη πάνω στην ψήκτρα του επεξεργαστή....Μόνο για το καλοκαίρι φυσικά...:jump1: :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Μάϊος 23, 2006 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Φίλε omni η αλλαγή της θερμοκρασίας έγινε εν μια νυκτί ή μεσολάβησε κάποιο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα? Σε full τι θερμοκρασίες έχεις? Στο δωμάτιο πόσους βαθμούς? Εφόσον δεν έιδες αλλαγές στη ροή κτλ. μην αγχώνεσαι...προφανώς φταίει η αλλαγή του καιρού... Εδώ κάτω πάντως αρχίσαμε να βράζουμε...καλό καλοκαίρι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 23, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Εκτός κι αν χαλάρωσε το block... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 23, 2006 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Αυτό που έπαθες είναι απόλυτα φυσιολογικό και λέγετε καλοκαιράκι Εγώ μέχρι την προηγουμένη εβδομάδα είχα 38 idle και τώρα 45 με θερμοκρασία δωματίου 29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
omni Μάϊος 23, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Παιδες , @mainframe . . . η μονη ουσιαστικη λυση για το καλοκαιρι @inertiacreep οπως λες , εγινε εν μια νυχτι ! με θερμοκρασια περιβαλλοντος στο δωματιο @Makis Hourdakis ενταξει , δεν ειμαι και τελειος στις συναρμολογουμενες κατασκευες , αλλα ειχε τρια παξιμαδια με καθε βιδα ρε γμτ , το ελενξα παντως ξανα και ξανα @D.J.AleXXX_gr παντως η μεταβολη της θερμοκρασιας σε idle κατασταση οταν ερχεται το καλοκαιρι ειναι μεγαλυτερη σε υδροψυχτα συστηματα απο οτι σε αεροψυχτα . . . με την παλια μου την MCX 478 η μεταβολη ηταν μικροτερη ( κατεληγε το καλοκαιρι γυρω στους 28 απο 25 το χειμωνα ) η μετρησεις μου αυτες ειναι απο bios και πρεπει τελικα να παιζει αποκλιση απο τις πραγματικες βλεπωντας και τις δικες σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Μάϊος 23, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Καλοκαιρι ειναι , μην το ψαχνεις. Βαλε κλιματιστικο στο δωματιο και θα δεις πως πεφτει παλι η θερμοκρασια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Μάϊος 23, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 το καλοκαιράκι φταίει και ανεβάζει την θερμοκρασία του δωματίου... εγώ για να ρίξω της θερμοκρασιες ...έπεσα από τα 2900 mhz στα 2700 mhz ....... 2700 Mhz είναι η ........"θερινή" συχνότητα καθημερινής λειτουργείας..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Μάϊος 23, 2006 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Eγώ πάλι σήμερα έκανα μια Burn δοκιμή.... Με θερμοκρασία δωματίου 29C εβαλα το Vcore στα 1.55 και πραγματικά έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος με τις θερμοκρασίες της CPU αλλά βρε παιδί μου καίνε τα MOSFETs σε βαθμό που αρχίζω να ανυσηχώ..... Είναι δυνατόν να πιάνει τόσο ψηλες θερμοκρασίες ????? Πάντως και η κάρτα γραφικών πάει καλά αφού έχει 50C IDLE & 71C με κλειστό case (7900GTX@700/900)... :clap: Nα σας θυμήσω ότι η CPU είναι ξεβράκωτη χωρίς το IHS..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 23, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 βαλε κανενα ανεμστηρα να βαραει δεξια του επεξεργαστη..(οπως κοιτας δεξια)θα το καψεις ετσι οπως πας..σε full δεν ξερω αλλα σε ιdle ειμαι 29-30 επεξεργαστη 39PWM και 44 chipset..με ενα 9αρη να πεταει αερα μεσα στο κουτι απο μπροστα...(εκει που ειναι τα drives κλπ)DAG Μην βγεις απο νετ σου γραφω πμ...περιμενε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Μάϊος 23, 2006 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 21:15] βαλε κανενα ανεμστηρα να βαραει δεξια του επεξεργαστη..(οπως κοιτας δεξια) θα το καψεις ετσι οπως πας.. σε full δεν ξερω αλλα σε ιdle ειμαι 29-30 επεξεργαστη 39PWM και 44 chipset..με ενα 9αρη να πεταει αερα μεσα στο κουτι απο μπροστα...(εκει που ειναι τα drives κλπ) DAG Μην βγεις απο νετ σου γραφω πμ...περιμενε Δεν βγαίνω.... Περιμένω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 24, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 εγώ πάλη από τα 4250 του χειμώνα έπεσα στα 3500 ...... κλασική αλλαγή multi από 17 στα 14 και το μονό που πέφτει είναι το cpu.....αρχίσανε οι ζέστες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.