Jump to content

περι καρτα γραφικων πανω σε dfi...

ReDBouLaS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μια ερωτησούλα...

Εχω dfi ultra-d a03 rev

Aυτη την στιγμι δεν εχω το wb στο nb aαλλα καποια στιγμι θελω να το ξαναβαλω...

Δουλευω σε SINGLE VGA MODE,με μια ATI X800GTO2 που εχω

Αν την βάλω στο 1ο σοκετ στο cpu'z μου βγαζει pci width 16x,αντιθετως στο 2ο 2χ..!?!?!

Διαφορα υπαρχει?Τωρα το γυρισα παλι στην πρωτη πσι...Όμως θα ηθελα να την έχω στην 2η γιατί το wb για το nb μου δεν ειναι low profile και κόβει την πρωτη θυρα...γινεται να παιξει η 2η σαν 16χ?

Πρεπει να βαλεις το jumperaki ωστε να λειτουργουν και οι δυο pci-x στα 8χ.Ετσι αν βαλεις την καρτα στη δευτερη pci-x δεν θα δεις ουσιαστικες διαφορες.Οπως ειναι τωρα με 2χ λογικα θα σερνεται!

μα κατσε,δλδ ποιο jumperaki?Τα 2 μεγαλα?Μα και παλι?8χ αντι για 16χ δεν ειναι διαφορα?

Οχι γιατι αν ειναι το κατω να μην γινετε να παιξει σε 16χ θα δωσω το wb μου και θα παρω

κανα αλλο low profile...

γιατι το 2ο σλοτ ειναι για σλι το οποιο οταν ενεργοποιηθει(μετακινοντας τα jumprekia αναμεσα στις pci-e) και οι 2 καρτες γραφικων τρεχουν σε 8χ(σαν το agp)...

παντως διαφορα εκτος απο κανα 3dmark δεν θα δεις...

πριν πουλησεις το block για καποιο low profile κανε αυτο που λενε τα παιδια....

Δεν χανεις τιποτα!

Παντως το 16χ κατω ξεχνα το...(με αυτη τη μητρικη)

Μαλιστα..θα το κανω ετσι..

Δλδ δεν υπαρχει καμια διαφορα μεταξυ 16χ και 8χ στα παιχνιδια..

Καλου κακου θα τρεξω κανα 3δμαρκ να δω..

Αρχική απάντηση από ReDBouLaS [Σήμερα, στις 08:55]

ποσο κανει και που το βρισκω?Θελω για 12αρα σωληνα..

39 και ο Χρήστος* μπορεί να σου βάλει πάνω-κάτω ό,τι ρακόρ θέλεις. 12 χιλιοστά έχει (μισή ίντσα), τέτοια μου έστειλε κι εμένα :)

*o xρήστης unseen

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.