angelos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2006 Μόλις ανοίγω ενα φάκελο στον εξωτερικό σκληρό ο οποιος ειναι 215gb μου βγάζει το γνωστη, σε ολους μας προειδοποιηση,''windows explorer has encountered a problem and needs to close''.δοκίμασα με hdtune αν υπαρχει κανα error αλλα τπτ....Δοκιμασα ad-aware και Nod32 για virus αλλα τπτ..Ακομα προσπαθω να γράψω dvd αλλα τπτ μου τα καιειτην βοηθεια σας labites Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάϊος 22, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 Δεν πιστευω να ειναι θεμα virus/malware...Απλα κοιταξε αν παιζει τπτ με drivers/SP2/κτλ..Πριν σου δουλευε κανονικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Μάϊος 22, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 ναι μια χαρα επαιζέ το ολο σκηνικο ξεκινησε μολις μετεφερα αρχεια μεγαλου μεγεθους στο αρχειο αυτο.αλλά τι γίνεται...μόλις μου βγαζει το μυνημα αυτο ''windows explorer has encountered a problem and needs to close'' δεν του δινω σημασια κανω αυτο που θέλω στον φάκελο χωρις κανένα προβλημα και μόλις τελειωσω τοτε παταω don't send Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάϊος 22, 2006 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 Αυτο το προβλημα στο παρουσιαζει μονο με το συγκεκριμενο αρχειο δηλαδη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Μάϊος 22, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2006 ακριβως μονο με το συγκεκριμένο αρχειο!!και τι να φταιει που μου καιει τα dvd?να παω για format λες?υπάρχει κανα προγραμμα που να βλεπει τα προβλξματα στα windows και να τα φτιάχνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Μάϊος 23, 2006 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Θεωρητικά ναι αλλά δεν ξέρω κατα πόσο είναι αποτελεσματικά.Μπορείς να δοκιμάσεις Tune Up Utilities,CCleaner κλπ.Ας έχεις κάνει όμως και κανα back up τα αρχεία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 23, 2006 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 Tι αρχείο είναι? Πολλές φορές έχω αντιμετωπίσει τέτοια λάθη, λόγω των icons από διάφορα αρχεία. Πάνε προγράμματα όπως Photoshop, AcdSee, Κλπ και εγκαθιστούν viewers, previewers και διάφορα άλλα και μετά ή καθυστερεί πολύ, ή χτυπάει έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris74 Μάϊος 23, 2006 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 μηπως ειναι κανα βιντεο και κρασάρει λογω preview? Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Μάϊος 23, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2006 δεν φταιει κάποιο βίντεο γιατι αυτό συμβαινει οταν ανοιγω τον συγκεκριμενο φακελοτα αρχεια στον φάκελο ειναι torrentsυπάρχει περιπτωση να συμβαινει αυτο λόγω bad sectors?ετρεξα το hd-tune και 0 erros...το αρχειο αυτο βρισκεται σε εξωτερικό lacie 250gb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 24, 2006 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Κοίτα, το μόνο που κάνει όταν ανοίγεις ένα φάκελο, είναι να δείχνει τα icons/previews ανάλογα την απεικόνιση που έχεις διαλέξει, και να υπολογίζει το χώρο που καταλαμβάνουν.Τα bad sectors σπάνια προκαλούν κάτι τέτοιο, συνήθως κολλάει το σύστημα και αργεί πολύ να ανταποκριθεί.Είσαι σίγουρος ότι έχεις μόνο torrents? Μήπως εκεί μέσα έχεις και αρχεία που έχεις κατεβάσει με torrents? Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Μάϊος 24, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Αρχική απάντηση από Wizard! Κοίτα, το μόνο που κάνει όταν ανοίγεις ένα φάκελο, είναι να δείχνει τα icons/previews ανάλογα την απεικόνιση που έχεις διαλέξει, και να υπολογίζει το χώρο που καταλαμβάνουν.Τα bad sectors σπάνια προκαλούν κάτι τέτοιο, συνήθως κολλάει το σύστημα και αργεί πολύ να ανταποκριθεί.Είσαι σίγουρος ότι έχεις μόνο torrents? Μήπως εκεί μέσα έχεις και αρχεία που έχεις κατεβάσει με torrents? Αυτό εννοουσα...αρχεία που εχω κατεβάσειΚουραστηκα πια το format... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 24, 2006 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Περίμενε... Αν κάποιο από αυτά τα αρχεία, ειδικά video, δεν έχει κατέβει ολόκληρο, τότε είναι λογικό να στο κάνει. Αλλά δε φταίει το video καθεαυτό. Φταίει κάποιο πρόγραμμα που έχει βάλει τον εαυτό του στο να δημιουργεί το preview, ενώ δεν το κάνει σωστά.Θέλει λιγάκι ψάξιμο. Με safe mode λογικά θα μπαίνεις στο folder άνετα. Δοκίμασε και με κάποιο ειδικευμένο, όπως το AcdSee, Picasa, κλπ, μήπως βγάλεις άκρη από εκεί ποιό είναι το χαλασμένο.Δε χρειάζεται να κάνεις format, ένα αρχείο μόνο σου την κάνει. Κι όταν βρεις τι ακριβώς είναι (avi, mpg, κλπ) θα σου έχω βρει και πως να πειράξεις τη registry ώστε να βγάλεις την καταχώρηση του προγράμματος που κολλάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Μάϊος 24, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 okay σε ευχαριστω wizard αν και αυτό που μου προτεινεις ειναι λιγο κάψιμο...στο σιγκεκριμένο φάκελο έχω 1624 φακελους που και συνολικα 35000 αρχεία θα ψάχνω καρφίτσα στα άχυρα....θα το πάλέψω ακόμα όμως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 24, 2006 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Αν βάλεις το Picasa ή το AcdSee, μπορούν να τα δουν όλα μαζί, και τους υποφακέλους. Αλλά αν στο κάνει με το που το ανοίγεις, πολύ πιθανό να είναι στο root φάκελο, ή σε έναν από τους πρώτους, αν έχεις ενεργοποιήσει το thumbnail view, όποτε ψάχνει και μέσα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Μάϊος 24, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Δεν έχω ασχοληθει καθόλου με Picasa ή AcdSee για αυτο σου έλεγα μ!@#ςΙσως φταει και ότι πανω στον lacie δεν συνδεέται καλα το usb παίζει δηλαδη με λίγα λόγια(να είναι καλά το e-shop για αυτό!!!) αλλα και πάλι το έχω ψιλοφτιαξεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Μάϊος 24, 2006 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 Πολύ απλά, πριν κλείσει ο explorer απενεργοποίησε το previw mode, βάλτο σε icons ή list και εισαι έτοιμος. Είχα και εγώ το ιδιο πρόβλημα σε φάκελο με αρχεία βίντεο και τον winamp, με που τον εγκατεστησα γινόταν το ίδιο πράγμα με εσένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris74 Μάϊος 24, 2006 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 κανε αυτα1) Open a command window (Start->Run, type in 'cmd' hit enter) 2) To remove image preview, type and hit enter regsvr32 /u shimgvw.dll 3) To readd image preview, type and hit enter regsvr32 shimgvw.dll 4) To remove media preview, type and hit enter regsvr32 /u shmedia.dll 5) To readd media preview, type and hit enter regsvr32 shmedia.dllκαι δοκιμασε να το ανοίξεις. αν ειναι θεμα Preview θα το ανοιξει κανονικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Μάϊος 24, 2006 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2006 για να δούμε. Παρόμοιο πρόβλημα έιχα και εγώ με εξωτερικό δίσκο Icy Box 120gb όταν μετέφερα αρχέια >1,5gb. (Western Digital απο μέσα)Το έκανε μερικές φορές, το αγνόησα, και τώρα πια δεν το κάνει χωρίς να ξέρω όμως γιατί - δεν άλλαξα τίποτε στο σύστημα μου :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.